999 doufám, teď už se nebudu moc vymluvit na únavu materiálu ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Potrefenáhusa no, já sem to potřebovala rozhodně! Objednala sem DVA kusy, ehm ![]()
Ounz noo to sa bude rezať parádne. Ako si spokojná s kamenom?
moonlight já jsem ji kupovala na asosu, ale někde v praze v debenhams (snad nekecám) by to měli mít i naživo.
RoSa koukám na fotky těch modelek a podle mě mi sedí líp :-O neuvěřitelný. jsem celkem plochá osoba, ale tahle mi udělá "žlábek" tak sama od sebe. moonlight je třeba počítat s tím, že je opravdu superdržící, je to nezvyklý pocit. poněkud těsný. ale ani se nehne a narozdíl od těch s klasickými košíčky neodděluje a neuplácne prsa - tedy aspoň mně.
moonlight Mně ta Wondebra taky nesedí, radši si ji zkus.
RoSa Jiná Realita Díky. Debenhams občas míjím... přece jen bych to radši vyzkoušela, než objednávat přes net.
Jiná Realita a ten žlábek je jako žádoucí? ![]()
999 třeba to funguje jen na plochym hrudníku ![]()
999 Jojo, zkusím, jsem a to zvědavá, snad na ni narazím. Jiná Realita To bych přesně potřebovala, pocit, že to fakt drží na místě. U té, co mám doma, ten pocit rozhodně nemám. A to nebyla levná.
RoSa no nemyslím tohle. ale prostě že to neudělá placatá prsa daleko od sebe, ale normálně klenutá normálně u sebe (bože, popis jak noha). jiné bezramínkové na mně fungují jako ty zámerně uplácávací z první republiky ![]()

RoSa ja je koupila v kamennym obchode, takovyhle veci nerada kupuju bez zkouseni, pac je riziko, ze v tom budu vypadat megab´be :D ale ja se cejtim docela dobre i v tech Mkach, mozna je k my figure lepsi je mit trochu vic na telo nez plandsvy, jen skoda, ze nemam tak volny rukavy jako modelka
baltik fotecka samozrejme nebude, necitim se posledni dobou fotogenicky :D
razorblade to vytaháš do správnýho tvaru za mokra po vyprání
RoSa Asi jo :-).
ještě trochu zaplevelím, protože jsem z wonderbry docela nadšená. nemůžu zaručit, že bude sedět, ale za zkoušku podle mě určitě stojí.
ten rozdíl je asi takhle normální:
a takhle wonderbra:
Jiná Realita Ona je tak udělaná, co si pamatuju, má uvnitř ručičky, který ty prsa drží a nesplácnou :-).
Janulik03 rozhodně lepší než plech, ale říkam si jestli nevyzkoušet ještě nějakou dlažku pořádně tlustou..
Ounz tvl...som nevedela, že pekári sú takíto drsňáci ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články