Ounz ta tlsta sa strasne dlho nahrieva. Ale chlieb teda vyskoci paradne a ta korka aj zo spodu ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
slniecko ounz tu cetla muj navod na prepadeni, tak v ramci sebeobrany.. to uplne chapu![]()
slniecko Neznáš pohádku o perníkové chaloupce? ![]()
RoSa Wonderbra je i na plochý hrudník? To mi zní dobře, vyzkouším, až je někde objevím
.
Achjo. Tuším, že COS na Chodově bude moje zkáza. Tam stihnu vyběhnout i přes oběd..

Janulik03 právě, mně vyskakuje, ale chci TU KÚRKU!
bram hele, žehlí se tyhle věci? Ja nad tím vždycky dumám a zatím mě tyhle kreace drží zpátky.
moonlight Tu Wonderbru mívali v Praze ve Správné podprsence (Vinohrady), ale nevím, jestli ji ještě mají. Zkus kouknout do jejich eshopu. Případně budou mít ale určitě jinou padnoucí samodržící.
Catherinne Žehlia ale dosť sa krčia ale mne to nevadí. Pre citlivejšie osoby to nieje.
bram A pozerám ze majú aj veľké kabínky. ![]()
bram pěkné ![]()
bram Ja jsem fakt rada, ze me od COS deli asi 350 km. Mit to bliz, tak jsem o chlebu a vode.
Catherinne v poho. Co se musí žehlit, nekupuju. Žehlení nejvíc nesnáším. Tohle usuším na ramínku, případné nerovnosti lehce dožehlím.
paktofonika tohle je v prostoru před kabinkama :) Ale kabinky jsou prostorné, to jo.
Lamicka děkuju :)

bram Tu jsem měla dnes v ruce, a právě případné žehlení mne odradilo. V obchodě je měli všechny sežvejkané hrozně.
Brioso Díky za tipy, uvidím, kde se dřív octnu, zatím na to nespěchám.
tina Hezké, odkud?
Sweet Potato Viď? Spousta věcí sežvejkanejch, to tam často nebývá... Ale byli tam samí kluci prodavači, asi tomu moc nedají:-). V kolik jsi tam byla?
Sweet Potato Timeout. Přemýšlím, jestli trochu nezašít ty rozparky![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články