Ounz ježiši, to už je zas novej Peter Grant, já nestíhám!!! ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Karoleena no mě to taky překvapilo, ale už jede ke mně ![]()
stes oni ten koncert oficialne oznamili asi 14/5 a listky zacali prodavat 15/5, byla to dost rychlovka. ja si ted rikam, jestli jsem neudelala blbost a nemela jsem si koupit spis na sezeni, kdyz jdu sama... ale co, loni jsem taky sama v kotli prezila sabatony :D
stes oni ten koncert oficialne oznamili asi 14/5 a listky zacali prodavat 15/5, byla to dost rychlovka. ja si ted rikam, jestli jsem neudelala blbost a nemela jsem si koupit spis na sezeni, kdyz jdu sama... ale co, loni jsem taky sama v kotli prezila sabatony :D
možná jo, ale i ze sezení se stejně stane stání
Právě objednáno.

Ounz Johanu jsem taky koupila (mimo dalsi 3 knihy na Martinus a dalsi 4 na Kosmas... ehm), uz jsou na ceste, tesim se :)
baltik no, já mám nahromadíno až hrůza a tosem se tu dozvěděla o tom kosmsu..
ISON mám černý a přestaly mi amputovat prsty skoro po roce, doporučuju oblepit dopředu náplastí a pro začátek naplánovat kratší trasu
(ale jsou krásný)
Ounz ja prave nemam nic, nejak ctu ted rychleji nez objednavam
abych nebyla OOT, tak pridavam aspon ty objednane na Martinusu, z Kosmasu jsem vzala posledni Odeonky

Karoleena Zkus, modelka na produktovce má myslím obě verze. Já zase zkusím úvaz dozadu :-D, ale to bude mašla na zadku, tak nevím, co z toho u mě vyleze.![]()
Potrefenáhusa Na ty vaše příspěvky si ještě vzpomínám na jejich základě bych do nich úplně naslepo nešla. Ale zkoušela jsem je naživo v černé verzi a zdály se dobré, paní prodavačka tvrdila, že je sama nosí a jsou pohodlné. Jen zapomněla zmínit, jak dlouho trvá ta fáze odírání noh
Když si vzpomenu, jak dlouho mi trvalo rozchodit zdánlivě nevinné polobotky... ![]()
Já mám trochu obavy ze švu na té části mezi prsty, trochu mě tam už v obchodě dřela ta nit. Ale prý to povolí.
ISON mně to masakruje jen jednu nohu, druhá je v pohodě. Ne mezi prstama, ale druhej prst zvrchu. Ale teď jsem v nich byla poprvý od loňska venku a zvládla jsem v nich několik km, tlačit začaly až kvečeru. Loni to byl ale fakt docela masakr.
Potrefenáhusa Možná má na to vliv ten zimní spánek, ty moje polobotky taky byly na jaře jak vyměněné ![]()
ISON Závidím, moje boty bývají po zimním spánku obvykle velmi hladové a žíznivé![]()
Ounz ja prave nemam nic, nejak ctu ted rychleji nez objednavam
abych nebyla OOT, tak pridavam aspon ty objednane na Martinusu, z Kosmasu jsem vzala posledni Odeonky
vypravěčka je skvělá!
Sweet Potato no,já sem teďka na jaře málem přišla o malíčky v polobotkách, v kterých sem prochodila půl podzima.. ![]()
Zřejmě neoslním, ale jsou velmi, velmi pohodlné a to ihned, bez nutnosti rozšlápnutí (tedy alespoň se tak tváří).

whiskas Sú skvelé!
paktofonika Fakt? To jsem ráda, jsem z nich totiž nadšená. Chtěla jsem nižší a pohodlný podpatek, což splňují.
Na noze:

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články