včera jsem od barbucha adoptovala nádherný polka-dot černo-bílý šaty, mám z nich obrovskou radost! ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
A já taky
Hlavně že na mě už vyčítavě nečuměj ze skříně!
viktorka_od splavu Isca a ja som si v puberte so svojou vyskskovačkou myslela, akýže som frajer...toto som mala vidieť!!!
999 To už mluvíte o té nové pobočce? Je tam "volněji" než v Centru?
Jak tady míváte ty srazy, bylo by zajímavé zamluvit si Cos a sejít se tam. Ale chtělo by to ovšem i s nějakou degustací...to by byly tržby. ![]()
Catherinne to je dobrý nový marketingový trend, to si patentujte
"parfumanie obráží různé kolektivní obchody ve speciálně vyhrazený den nebo aspoň hodinu" (například by se dalo vyrazit do DaM nebo kam nakupovat škrobenku, zelený cif, výhodné akce, sklenka šampaňského na uvítanou...)
vždycky by tu někdo vyrobil náležité hype kolem čehokoli a v daný den by se běželo nakupovat. obchod by zajistil dostatečné zásoby, aby bylo i pro přespolní!
whiskas Já mluvím o staré:-).V nové jsem byla cestou na jih, je tam volněji, víc kabinek, dokonce i nějaký známý prodavače tam přesunuli... Ale já zůstanu věrná centru:-).
Jak tady míváte ty srazy, bylo by zajímavé zamluvit si Cos a sejít se tam. Ale chtělo by to ovšem i s nějakou degustací...to by byly tržby.
Tak náhodou degustace proběhla velmi úspěšně naposled i v rámci minisrazu
Ale pro celej sraz by to chtělo fakt zamluvit celou provozovnu, protože kabinek je málo!
#barbucha tak předpokládám, že degustace je součástí kazdého srazu ![]()
999 Díky. ![]()
whiskas byly jsme v celce COSu asi tři ženy, kabinky prazdne, ale Pařížská je lepší. Bohužel ji mám z ruky .
bram V čom lepšia?
999 Před půl pátou. Ani moc lidí tam nebylo, kabinky volné.
Sweet Potato Já v pět. Škoda :-).
999 Sweet Potato já jsem tam byla 16.30-17.05 :)
paktofonika chodov je menší a nenašla jsem tam některé věci, které jsem chtěla vyzkoušet. Ale mají lepší kabinky, to zase jo.
bram Díky, já mám z ruky Chodov.
bram Na Chodově mají navíc Leisurewear, ale naopak tam nebudou mít tu vyšší řadu COS, tu nechají jen v Pařížské.
999 Vyššia rada Cos? To je ktorá? Ach jo mam medzery.
No a že sa to tam hemží samou parfumaniačkou to budem musieť chodiť na nákup v parochni a Maske najlepšie v nemodernom a hnusnom oblečení ![]()
paktofonika Žádný mezery nemáš, ofiko taková řada neexistuje :-). Ale prodavači nějaký klíč znají, řekli mi to jak na Chodově, tak v Pařížské. Já vím třeba o loňské kolekci šatů, kterou pro ně dělala nějaká návrhářka, byly výstřední, nádherné a hned pryč...
Vstupenku na listopadovy koncert Nightwish v Praze
(letos poprve jdu sama, takze pripadne poptavam i doprovod do kotle
)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články