Co jste si dnes koupili/y?
baleríny, ale modrošedé - bohužel jsem nenašla obrázek v patřičné barvě
brrr dík za referenci :)

nellielovett Koupila jsem top. Na fotce by me ani moc nezaujal, ale zkousela jsem si ho a vypadal moc dobre, jen meli akorat XS a to me tahlo v ramenech. Tak jsem objednala vetsi.
lístky na stouny, oversized košili s kapsama
a šaty (díky RoSa za tip)
SunEclipse Ty jsou pěkné,co je to za značku?A modrošedá jde snad ke všemu.![]()
Já dneska taky šaty, pralesní:

A v El Nino už jsem zas vychmátla jeden dobře recenzovanej parfém za podezřele nízkou cenu, takže dneska vyzvedávám a doufám, že to bude přesně taková temná vintage růže včetně stonků a trnů, jak kdosi napsal na Fragrantice. :)

whiskas na noze vypadají dobře (odkud jsou?)
Karoleena Pralesní šaty jsou skvělé
.
Magráta Vagabond, kupovala jsem je na Zoot.
Karoleena pralesní šaty se budou hodit do křoví, až vám zase vypnou hajzlíky ![]()
baleríny, ale modrošedé - bohužel jsem nenašla obrázek v patřičné barvě
Pěkný, odkud jsou, prosím?
Myslím, že Jiná Realita mi zde radila tu Strapless Wonderbra, tak dnes jsem měla cestu kolem Debenhams (se to už jmenuje sice jinak) a měli ji tam. A sedí dobře! Myslím tedy. Takže díky za tip. Sice jsem ji nekoupila, protože v mé velikosti a barvě měli jen jednu takovou umaštěnou, tak ji objednám přes net. A samozřejmě jsem si koupila dvě normální podprsenky Calvin Klein
Ale jsou příjemný a dobře sedí, tak co.
Fakirka jo? tak to se tesim jeste vic :) ja jsem od ni cetla Velke malickosti a toto mi bylo doporuceno a to tema me zajima
moonlight můžu se optat, jestli máš u té wonderbry obvod/velikost stejnou jako u ostatních nebo to mají trochu jinak?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články