Catherinne No tak to je velká pecka, ten bych teda brala hned.![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Catherinne Tak to je fakt super! ![]()
Catherinne To je super
.
Catherinne ten overal je fakt super. snad tam ne me nejaky pocka, ten by stal za vyzkouseni, treba by mi slusel. Vypada pekne a zajimave.
Catherinne Wow!!! Vyzeráš v ňom skvelo a keďže si chudsia ako ja a vysoká ako ja je to skvelé a teším sa a potrebujem ho!!! ![]()
Catherinne Krasny, moc ti slusi. Fakt povedenej kousek.
Catherinne ten overal vyzerá skvele ![]()
Od kolika kusů se to počítá jako kolektivní kousek? ![]()
Ja jen netuším, jak v tom opustím byt a nebudu chlupatá
Asi se budu oblékat až na chodbě domu...
Catherinne chtělo by to nějaký válec na odchlupení u vchodových dveří, co by člověka přejel od hlavy k patě ![]()
Tulipe spíš místnost velikosti wc, kde je totální odtah vzduchu. Dvě madla, kde se budu držet zuby nehty aby mě to nevcuclo taky, ale všechny kočičí chlupy budou pryč. Nejhorší je burmilí podsada... jemný nic, ale na černých věcech ![]()
Jednou si to nechám patentovat a nadělám na to majlant!
Já sem si koupila ještě jedny podzimně-zimní boty.Ccož o to, já je potřebuju (všechny co mám už sou mimo provoz) ale co budu kupovat na podzim

Catherinne overal je super a perfektně ti sedne
Tulipe jestli je někde k dostání, dej sem odkaz ![]()
Vcera rozhovor s muzem: Ty mas dalsi COS saty? Promin, COS rikal?
Tak jsem si dneska koupila kolektivni sukni. Saty nemeli ve velikostech :( Pry maji nejaky vypadek a budou zavazazet az ve stredu.
Ounz nic?![]()
Ounz sandaly :D
Ounz ako píše razorblade - letnú obuv
Ounz Ty sou krásný
.
Lamicka
.
Malá poznámka k overalu COS pro ty, kteří si ho chtějí objednat. Je opravdu krásný, dělá moc hezkou postavu, ale je na vyšší postavu nebo pro někoho menšího z dlouhým trupem... Jestli si ho koupím, tak s ním budu muset jít ke švadleně, aby mi ten horní díl zkrátila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články