999 Ja mam dlhý trup :) ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
paktofonika Ty jsi vysoká jako Catherinne ? Myslela jsem, že jsi malá
.
paktofonika Tak to ti bude sedět
. Navíc je ta 34 dost úzká v ramenou, takže přesně pro tebe...
whiskas No počkaj, ja som myslela že Catherine ma 165 alebo tak nejako.
Magráta razorblade pecka
dobrej nápad
999 ha! Ja jsem vzdycky u vsech overalu mela problem, ze mi bud byly pod prsa nebo se mi hrozne zarizly, tenhle snad pujdu zkusit :D
razorblade Tenhle se nezařízne :-).
paktofonika Já myslela, že Catherinne má kolem 170 cm, ale možná se mýlím
. Každopádně má velmi dlouhé nohy. (mrcha jedna
)
Overal je krásný! Napište nekdo, že se do něj nevejde větší poprsi, ať si ho nekupuji. Overaly už mám dva a na toaletě jsem vždycky z toho na mrtvici.
Tenhle se nezařízne :-).
no tak to zni vynikajicne.. ja nemuzu mit ani plavky vcelku:-) ted kdyz je zalezitost delky jasna, jeste zbyva vyresit co mi do nej prebyva na sirku;-))
whiskas No tak to mi ani nepíš. Dúfam že sa Catherinne ozve do večera pretože nebudem spať.
paktofonika stopro je vyssi, kolem 170
paktofonika Neboj, bude ti :-). Jestli máš delší trup, tak to klapne...
paktofonika tak abys spala ... 169/48. Mám velikost 34.
On je fakt dobře ušitý. Zařezávání na moje proporce tělo/ nohy nehrozí. Sedí přes ramena, krásně sedí i přes úzká záda (jakože neodstává). notna velký prsa teda nevím...( co je velký?)
Catherinne Váha nic moc neřekne, měla jste dodat ještě míry
.
whiskas metr v práci nemám ![]()
Catherinne To byla nadsázka, nepředpokládala jsem, že sem budete házet míry. ![]()
navrat z temer mesicni dovolene je vazna vec, jejiz dopady se musi maximalne minimalizovat necim prijemnym...jeste, ze se uz se blizi dalsi dovolena!

to zatisi s lebkou jeste doladim fornasettim, uz mam vybrano, plate 334, nevim, zda bude v CR k dostani, pripradne koupim v lete v It... a jeste jsem si poridila clenstvi v DOX ![]()
jinx lebka? Čeho prosím?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články