Ounz krasny saty
ale na me moc dlouhe,kdyz to ma modelka na paty![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Zarinya no, kolik máš? Já mám 172(když se nehrbim) a mam je tak na kotníky? Možná trochu nad..
Ounz jj to bych si po nich slapala
to ja uz vim,ze modelka to musi mit ke kolenum a ja pak mam hezky midi.![]()
Proč ne Eva díky
paktofonika já bych chtěla právě gizeh, ale o šířce v tom e-shopu, kde chci objednávat, nic nepíšou... no uvidím, přinejhorším půjdou zpátky
Edge A kde ich chceš objednať?
Zarinya aha
tak ale zas v dnešní době, kdy se půlka věcí dělá hodně krátká, to máš dobrý..
barbucha potvrzuju a dík za tip![]()
Ounz ale ne v cos ![]()
Zarinya no, nechci tě ukecávat, ale měla sem dojem, že tam mají i kratší..
edit: tyhle se mi pozdávaly, třeba..(maj i bledě modrý)

tak ja uz jedny odtama mam,ale 99%je tam na me moc dlouha.A presne jak pisu,modelka je mela nad kolena ja mam do pul lytek.
mne slo o tyhle konkretni co sis koupila.Jsou krasne.:-).
mne se libi cocony,tohle mne nijak neuchvacuje![]()
Zarinya jasně chápu (já jen že já sem to dlouho míjela s tím, že to pro mě není a pak se člověk diví) ale máš pravdu, že vetšina jich je dlouhá, tyhle teda speciálně..
Ounz ta kosile je super! Co je to za znacku? Nemuzu to rozlustit :) (a nevim, jestli by mi sedla ta barva
)
razorblade uniqlo (udělej si vejlet nach berlin) mají i jiný barvy, ale tahle je naživo dost fajn
Ounz ty pruhovaný měli loni v černé, ty jsem prokaučovala. Moc hezky sedí a ta mašle k tomu, achjo. Ale mám doma alespoň černej top s touhle mašlí, je to oblíbenej kousek.
nellielovett no, sou moc hezký, i v tý bleděmodrý, černý musely bejt super, škoda jich..
moninika Ta košile je super!
Ounz to bych mohla! Ja letos pulku dovoleny vyplacam na statnice a druhou pulku na operaci, tak mi zbejvaj jen vikendy :)
Ounz já už i ty modrý málem koupila, ale přijdu si v nich jako hroznej slaďouš(mám dolíčky v obou tvářích)
A jinak pěkný nákup, můj výlet Amsterdam - Berlín už se blíží, tak se těším.
razorblade na berlin ti stačí prodlouženej (na nákupy a pak se zase vrátíš a znova a znova a znova..) a na operaci si vezmi radši neschopenku..?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.