Včera došla kabelka. Je krásná a úžasně voní kůží. Díky už nevím komu tady za tip na Decadent
O Decadent jsem možná mluvila já... Tašky mají kvalitní, a krásný!
Včera došla kabelka. Je krásná a úžasně voní kůží. Díky už nevím komu tady za tip na Decadent
O Decadent jsem možná mluvila já... Tašky mají kvalitní, a krásný!
Brioso mangooutlet a do 11.6. je 30% sleva
Kkat Díky za info. Prozkoumám to. Chci nějaké letní šaty, ale pořád nikde nemůžu nic sehnat.
Košili, boty a první triko se třpytkama. A nemám ráda whiskas za to, že sem dala ty pruhované šaty ![]()
Chěla jsem je objednat a na netu už nejsou. Dneska jsem v obchodě viděla poslední kus v S a jsou fakt krásný ![]()

Byla sem v berlíně asi tak třicet sekund a už sem si kupovala halenu
a pak kosmetiku a šaty, ještě sem zkoušela košili, ale na muj vkus má moc málo knoflíků..

Kkat Fajn šaty
.
moninika ![]()
ale u těch šatů je na webu (u všech velikostí) coming soon, což snad znamená, že ještě budou. A ta košile a hlavně baleríny
, ty vypadají fakt elegantně. Zřejmě nebudou ze Zary
.
Ounz super šaty, to je COS?
Ounz Pěkný rozjezd
. A tedy díky, znovu jsi mě přivedla na myšlenku, že "musím" vyzkoušet něco od Aésop. ![]()
whiskas Už jsem se zapsala do čekačky ![]()
Jsou Hogl, úplně stejné mi odešly, tak plynulá náhrada.
koženou tašku za pár šušní a tímto moc děkuji pecka za tip na značku Medicine

moninika Jsou skvělé
, líbí se mi, že nejsou naprosto placaté.
Edge jj cos (já myslela, že mi to nebude a ono jo..)
Ounz Ďalšia Cosařka?? ![]()
a ještě bych si chtěla koupit birkenstocky, tak se chci zeptat, jak u nich sedí velikosti?

whiskas no aesop je mi moc příjemný. Sice kvůli nákupu ‘musim’ na cesty (ó jaké to utrpení), ale je to fajn kosmetika
paktofonika no, mně se ty vaše šaty z tama vždycky moc líbily, ale tak nějak sem si to uzavřela, že to není na mě, no šla sem to zkusit.. ![]()
Ounz díky za info, jdu je hledat :-)
Edge mám svou standardní velikost. Jen úzký fit.
Edge Mám svoju veľkosť ale úzky strih je u Gizeh veľmi úzky, Arizony sú v uzkom strihu v pohode naopak široký strih je mi dosť široký.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.