Edge pecka má džínsy z H&M,no tieto v nákupnom vlákne kúpené včera sú zo Zary ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
pecka aha, tak to mi nějak uteklo.... dlouho jsem tady nebyla a mám resty v dočítání ![]()
Potrefenáhusa Fakt normálne? Ja som minule prelustrovala celý Answear a mali len úzke.
Edge Mne nedošlo že sa pýtaš na peckarifle
A daj vedieť aké Birkeny došli!
paktofonika určitě, už se na ně moc těším!
Potrefenáhusa Dobre tak som sa pozrela a fakt majú Gizeh v normálnej šírke. Tak to je super hneď som jedny objednala ![]()
Cocoony...černý...znova![]()
Mutziputzi jak jako znova? Ty samé do zásoby? ![]()
já chci taky "kokony"
, ať vyrobí i kratší verzi, prosím.
whiskas Jsem ty první vyhodnotila jako unáhlenou koupi a dala mámě...a v pátek jdu po městě a proti mě v nich nějaká nána, nikoho místního jsem neidentifikovala, tak snad nikoho neurazím
a mně se tak strašně líbily opět, že jsem je včera zase koupila))
Mutziputzi tak přinejhorším bude mít mamka ještě jedny rezervní
Edge Já je mám v té úzké variantě, ale pořád mě docela dřou mezi prstama (je to z plastu).
tina Já si je nedávno zkoušela a překvapilo mne, že to je nejen z plastu, ale navíc s ostrými otřepky.
Sweet Potato možná to byl vadnej kus? (Doufám, jedou mi nový od pátku, starý jsou hladký :-)))
whiskas a zkoušelas ty letní? Jsem stejně vysoká jako ty a dlouhý mi nejsou, ty zimní trochu jo, ale i tak jsou dobrý
Sweet Potato No, já si toho v obchodě nějak nevšimla
a nosím je jen na malé vzdálenosti, nikam dál si v nich zatím netroufnu:(
tina Sweet Potato já mám mezi palcem a ukazováčkem dost širokou mezeru, tak jestli ten plast nebude jako struhadlo, snad to bude ok
Edge Já mám taky dost mezeru ale stejně:( No, uvidíš...
Potrefenáhusa Nezkoušela, neb jsem si řekla, že to bude totéž, ale díky, zkusím
.
tina nevím, jak jseš na tom ty, ale já jsem živej důkaz toho, že člověk pochází z vopice... by mě mohli na školách v USA ukazovat stoupenci Darwinovy teorie
Edge já tam mezeru nemám vůbec a nedrou mě (mě strasne drely v místě, kde je na tom plastu nasazenej pasek, ne mezi prstama, ale zvrchu. ale tak, ze jsem první tejden myslela, ze to nedám.tak se těch novych taky trochu bojim. Letos už jsem si zrasila nohy v novych botách několikrát
whiskas Jsem ty první vyhodnotila jako unáhlenou koupi a dala mámě...a v pátek jdu po městě a proti mě v nich nějaká nána, nikoho místního jsem neidentifikovala, tak snad nikoho neurazím
a mně se tak strašně líbily opět, že jsem je včera zase koupila))
v patek jsem je mela ![]()
moora tebe bych poznala![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.