Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline viktorka_od splavu
49351 příspěvků moje polička 11. června 2018 14:21

baltik střih pytel převázaný šňůrkou. již jsem vracela. (ne konkrétně tyto šaty, ale je to další typ střihu kterého je teď všude plno)

pomíjím teda vzor, kdybych chtěla vypadat jako pretty woman, koupím si ty co mají už delší dobu v peek&clop., ty jsou i hezký

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 11. června 2018 14:23

viktorka_od splavu Kdyz specialne vy dve s Jiná Realita jste hrozne kriticky, tak divne konzervativni a neinvencni, nemyslim to tak blbe jak to zni, ale ten pocit mam

49351 příspěvků moje polička 11. června 2018 14:27

baltik 89 cm - velmi krátké.

49351 příspěvků moje polička 11. června 2018 14:28

Mutziputzi určitě máš pravdu. si mě představ v tom květiným županu a pak ti bude taky jasný proč.

Offline baltik
4981 příspěvků moje polička 11. června 2018 14:29
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. června 2018 14:30
Reakce na Pavlena:

Jiná Realita Mám z Asos dvoje šaty, ale oboje jsou osvědčené značky. Dost se mi líbí rychlost (i cena = 0,-) dodání, a user-friendly vracení. Chystám se tam nakupovat i Vagabondy a možná další značky, které znám "osobně". 

​to vůbec nezpochybňuju, proto jsem si odtamtud ráda objednávala. navíc mívali ulítlé kabelky a pěkné sukně a tak, ale poslední dobou mi to přijde jako čím dál větší hadrárna. jejich nabídka se řekla bych hodně zvěšila, ovšem na úkor kvality, vzhledu a nositelnosti. takové ještě horší HaM - obrovský výběr, ale když něco potřebujete, nic tam vlastně není a když je, tak je to hadra (ale sem tam i pěkná věc).

49351 příspěvků moje polička 11. června 2018 14:31

baltik si řikám jak jsem je mohla přehlídnout. no snadno, filtruju podle velikosti:-) S už bohužel ne

Offline baltik
4981 příspěvků moje polička 11. června 2018 14:37

viktorka_od splavu v cerne barve maji vice velikosti ( u tech medicine)

20970 příspěvků moje polička 11. června 2018 14:39

Mutziputzi určitě máš pravdu. si mě představ v tom květiným županu a pak ti bude taky jasný proč.

​no vidis, ten je taky z Asosu, to lonsky kimono, ktery vzdycky zapomenu ze mam taky

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. června 2018 14:39

Mutziputzi 

já s tím nemám problém, mně zas okolí přijde, že často směřuje do kategorie módní kašpárek - taky to nemyslím tak blbě, jak to zní. ale věci, co se tu poslední dobou vyskytují, mi přijde, že nesluší ani jejich nositelkám (i když v nich vypadají asi vždy líp, než modelky v obchodě).

já třeba nechápu, jak můžete nosit cocoony teď. jedny mám doma. jsou tak teplé (a nejsou to zimní, jsou to bavlněné v barvě sušenek), že bych v nich umřela. a to se mi fakt líbí. ale ten horní díl bych měla propocený hned. ještě jsem je neměla na sobě, nenašla jsem počasí, kdy by se daly nosit.

já od letních šatů očekávám především funkčnost - větrají, chladí, nemačkají se, dá se pod ně dát podprsenka, a hned v závěsu vzhled. už na té funkčnosti ale ztroskotávám. třeba šaty s rolákem, to nevím, kdy a kam nosíš. nebo šaty bez rozparku vzadu. šaty ze lnu, kdy vystoupím z auta a vypadám, jako bych se válela ve chlévě.

v mém případě je konzervativnost dána ještě tím, že musím vždy hledět na to, jak bude v šatech vidět, že mám zpocený zadek, břicho, záda a všechno, protože mám, a pořád. což ke konzervaci vede nutně. pod všecky letní šaty nosím kraťasy, aby mi netekly kapky po nohách. tam si pak moc nenavybíráš - všechny šaty musí být po kolena, žádné sexy rozevlátosti, nic průsvitného, nic s rozparkem vepředu ani vzadu. výběr je pak nula nula nic. 

20970 příspěvků moje polička 11. června 2018 14:46

Jiná Realita Ty omezeni chapu, to musi byt neprijemny...

Ty s rolakem jsem mela na sobe jednou na veceri, sedela jsem venku a prisly mi akorat. Ty pruhaty jsoufakt dlouhy tricko, ja jsem zvykla chodit rychle a delam dlouhy kroky, tady u tech nemam problem. Ani ty khaki se kupodivu moc nemackaj. Ja proste nakupuje tak nejak intuitivne, ale malokdy se seknu

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 11. června 2018 14:47

viktorka_od splavu A čo Pietro Filipi? Tam mávajú pekné saty, na mňa usedlé ale zaševky majú. No a Cos, Hugo Boss, Gant, Massimo Dutti. Všetko drahšie značky no ale keď nevieš nakúpiť v lacných reťazcoch a len sa na me sťažuješ tak sa treba poohliadnut inde. 

Offline Brioso
627 příspěvků moje polička 11. června 2018 14:52

Z toho, co tu padlo, tak se mi líbí jen ty Riviera Dress z Bodenu a Medicine z Answearu. Jinak to byl věšinou polyester nebo byly krátké, či byl jiný problém.

Offline Catherinne
10846 příspěvků moje polička 11. června 2018 14:55

Isca takhle krasně vypasované mám pruhovné košilovky ze Zary. Nemůžu je na netu najít...

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. června 2018 14:57

viktorka_od splavu 

hele, a co tyhle?