Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline viktorka_od splavu
49351 příspěvků moje polička 11. června 2018 14:58

paktofonika toho jsem si naprosto vědoma. akorátže se mě tu kolegyně snaží přesvědčit, že to je blbost a že v pohodě koupím v hadrárně šaty, které mi budou vyhovovat. a vida, není tomu tak - podotýkám že to ale vím.

49351 příspěvků moje polička 11. června 2018 15:01
Reakce na baltik:

viktorka_od splavu a nebo?

http://www.reserved.com/cz/cz/ul569-33x/striped-dress?utm_source=glami.cz&utm_medium=cpc&utm_campaign=Ecom_CZ_RE_Glami.cz_w-%C5%A1aty_GLOBAL

​tyhle jsem si zkoušela v pátek, děsný a největší hrůza je ten "pásek", to je normálně kus popruhu jak z báglu, nasprosto ustřiženej z role, nijak nezačištěnej

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 11. června 2018 15:05

Catherinne Jenže ty seš prcek!  

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 11. června 2018 15:05

viktorka_od splavu Kolegyne ti tvrdi, ze nakupujes v hadrarnach ala Mohito i ted a ze na Asosu je aspon vetsi vyber a lepsi znacky, jen umet hledat a mit predstavivost ...a nechtit unsinn modely jako vypasovany kosilovy saty se zasivkama na prsa a podobne.

49351 příspěvků moje polička 11. června 2018 15:07
Reakce na baltik:

viktorka_od splavu a tyto nejsou vubec spatne, ale tys chtela rukav, ze

http://www.reserved.com/cz/cz/ul557-mlc/striped-dress?utm_source=glami.cz&utm_medium=cpc&utm_campaign=Ecom_CZ_RE_Glami.cz_w-%C5%A1aty_GLOBAL

​no a tyhle taky, mám dojem že to byly ty s "kousavými" švy, nebo něco jiného na nich bylo špatně, prostě mi nesedly. na obrázku krásný a i naživo, než jsem je oblíkla, se zdálo že du najisto:D holt to neni tak lehký, ale něco málo už mám (mj. černé šaty s velmi výrazným vzorem, proto ty medicine už fakt radši asi ne, ale pro jistotu je mám uložený, díky:-)

49351 příspěvků moje polička 11. června 2018 15:08

Mutziputzi hadrárna jako hadrárna.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 11. června 2018 15:08

viktorka_od splavu na ty Medicine si nastav upozornění jestli ti přijdou nadějný, zrovna tuhle značku na Answear průběžně doskladňujou úplně běžně...

20970 příspěvků moje polička 11. června 2018 15:09

viktorka_od splavu kdyz neumis hledat, chapu

49351 příspěvků moje polička 11. června 2018 15:09

Karoleena jj, doskladňujou věci co jim vracím

49351 příspěvků moje polička 11. června 2018 15:10

Mutziputzi no zjevně hledám něco jinýho než ty, ale to už ti chápat jaksi neto.. nejde

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. června 2018 15:13

Mutziputzi nechci moc prudit, ale jen nenápadně podotýkám, že jsou tvary postav, které ty záševky a tvary fakt potřebujou. 

mně nesluší nic, co je roura. mám to vyzkoušený. ani přepadnuté ramení švy. a ono to má dnes skoro všechno, proč by se namáhali, když jim to holky nakoupí i bez střihu.

já už jsem rezignovala, kupuju i bez švů a nechávám si to na sebe došívat u švadleny. ani nevím, jestli mám doma něco neupraveného. aspoň zkrácené je asi všechno. jsem malá, neforemná, krátká, ale do petite nevlezu. asi troje šaty z reserved mi přišly přijatelné, tak mi švadlena na nich dodělala prsní záševky.

třeba v pietro filipi nebo gantu jsem byla, ale ty věci mi taky vůbec nepadly, a přijde mi lepší si nechávat kuchat levné věci, než riskovat kuchání drahých šatů (ne vždy se to povede, některé doupravené věci jsem pak dala do charity, protože to nepomohlo, ale to v obchodě neumím poznat).

važ si svojí konfekční postavy! jsou aj trpajzlíci, kteří jsou navíc nekonfenčkní 

20970 příspěvků moje polička 11. června 2018 15:14

viktorka_od splavu ty nevis co hledas, ale musis to mit, uplne slysim az sem ten smich z Brna, kdybych ja ti doporucila ty eklekticky flowerpower saty co sis nedavno koupila

49351 příspěvků moje polička 11. června 2018 15:22

Mutziputzi to jsou který? ty co píšu že právě už další takový nepotřebuju?

Offline baltik
4981 příspěvků moje polička 11. června 2018 15:23
49351 příspěvků moje polička 11. června 2018 15:23

baltik oho, tak na mallu jsem kupovala už ledacos, ale šaty zatim ne:-) dík

zas tak v nouzi nejsem...:P

Offline Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 11. června 2018 15:27

já jsem si minulej tejden zkoušela v Mangu tyhle, bohužel už si nějak na ně přijdu asi stará, s podprsenkou nejdou a ramínka bych musela zkrátit asi tak o půl metru

Jiná Realita a bez podprsenky cocony nosit nejde? Já nenosim a přijde mi, že to není poznat. Do vedra ty šaty nejsou, ale jinak mi přijdou uplně v pohodě v létě nositelný.

viktorka_od splavu eskapádu s šatama docela chápu, já se v rourách taky necejtim, navrch nesnášim umělý materiály ani v menším množství. Sehnat šaty ke kolenům je docela náročný, ale každej rok nějaký seženu, loni i letos po jedněch vypasovaných košilových v espritu např.