Jiná Realita Podle mě nápad dobrej ale realizace nic moc. Nelíbí se mi ani napojení popruhu, barva pěkná. Někde jsem zahlídla nedávno podobnou od nějaké luxusnější značky a ta byla teda ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
tina mně se právě to napojení popruhu líbí, všechny ostatní mají karabinu, a to mi přijde hrozně "sprosté". ale asi ji vrátím, není to ono. ještě zkusím hodit někam foto. kdyby aspoň nápis neměla.
boty, kalhoty a "pecka" top
@

A v COS

Kkat Ty kalhoty by se mi hodily
. Mango, Zara?
Zarinya Mně se ten overal líbí, právě proto, že je volnější, díky modelčině malému zadku.
A ještě na začátku týdne

whiskas answear medicine
Kkat
díky.
A tyhle šaty, po vyzkoušení jsem se fakt zasmála a putují zpět. Ta barva na tmavé pleti vypadá pěkně, na mě to bylo hrozný a to nejsem nijak zvlášť vyblitá a mám tmavé vlasy, ale prostě ![]()

Kkat Ten druhy catrice lak som kúpila včera. :) A celý nákup je super ![]()
Hlásím, že ta plisovaná červena COS sukně je prázdninový super nákup, vyndala jsem ji nezmačkanou z narvaného kufru, měla na večeři, na výletě, přes plavky na pláži... Prostě desatery hedvábné šaty na mě smutně koukají z ramínek :-).
999 chci prosím aspoň vidět na obrázku desatery hedvábné šaty! (hlasitě závidím!)
Topánky(v reťazci okrem Zary väčšinou topánky nenakupujem, ale tieto sú super pohodlné) a klobúk(oboje reserved)

paktofonika zajimalo by me, jak vypadaji na noze, takto mi prijdiu strasne babkovske.
Candance Mam len fotku z kabínky. Podľa mňa v nich mam celkom pekné nohy :D To svetlo v kabinke je des. Dala. By som len nohy ale vyzerá to lepšie s celou postavou.
paktofonika mne se boty libi...
Sedna To sú Vagabondy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje