nolita Ďakujem, bola som v nich teraz von a vyzerá to tak že budem potrebovať podobne aj čierne ale to už radšej kožené. :)
Co jste si dnes koupili/y?
paktofonika Díky
paktofonika ja prave s botama z retezcu nemam moc dobrou zkusenost, ale vizualne jsou fakt hezke a
libi se mi i barva... tak snad budou tyto v pohode ![]()
paktofonika na tvojí noze ty boty vypadají moc pěkně!
paktofonika Kkat dobré nákupy
Objednala som napokon biele Vagabond Zoe z Baťa,tak som zvedavá.
Sedna jak píše paktofonika jsou to Vagabond. Chtěla jsem černé ale bohužel v mojjí velikosti opět nikde nejdou a tyhle bílé byly s výraznou slevou, ještě teda červené, ale ty bych neunosila.
paktofonika boty se mi líbí. Chtěla bych něco na ten způsob bez podpatku v černé. Utekly mě ty kožené z pull & beer které má myslím Luna
paktofonika takto nevypadaji zle, uvidim, jak tento trend bude vypadat na moji 39
paktofonika presne takový boty shanim, ale v e-shopu je nevidím ![]()
Kkat super nákup... moc se mi líbí i košile a boty na prvním obrázku, prosím o info, jaký je to obchod
Pár hader, letenky (ne business
) a apartmán na 14 dní v Barceloně a následně tejden v Bulharsku, pěkně v tom nejechtovnějším allin resortu a pěkně charterem![]()

Jiná Realita Já ti vyfotim, ale až se vrátím z dovolené. Nejdou mi vkládat fotky, mám plnou knihovnu a to se dá vyčistit až u počítače...
Edge answear a značka medicine
Mutziputzi ty šaty nutně potřebuju
kde prosím?
Kkat No ja by som sa pôvodne tiež pozerala po tých bez podpätku ale tento široký je tak pohodlný že ani nesítim že sú to vyššie topánky než nosím bežne :D Tie z Pull&Bear som mala, sú super ale objednala som 36 a ako sú v predu užšie tak by som potrebovala o číslo väčšie a už neboli. Tieto sú takisto 37 a pritom všetky topánky mám 36. Určite budem potrebovať čierne kožené. A na slingbacks od Vagabond si nepozerala?
Edge v eshope som ich hľadala a už niesú.
Ava Já je mám z Peek a Cloppenburg ve Vídni, ale mají je na Zootu jsem koukala, mrzelo mě, že jsem si nevzala ještě bílý a ty jsem tam našla![]()
https://www.zoot.cz/polozka/448303/tmave-modre-pruhovane-saty-only-lou
paktofonika tak to bych asi stejně vracela pokud jsou potřeba větší. Nevim zda mě tento typ vůbec bude sedět, mám velkou nohu, tak aby to z ní neudělalo ploutev. Potřebuji nějaké boty které nejsou tenisky
těch mám zásobu.
999
děkuji
jsem hedvábnými šaty málem posedlá, je to skvělý materiál.
Ava Já je mám z Peek a Cloppenburg ve Vídni, ale mají je na Zootu jsem koukala, mrzelo mě, že jsem si nevzala ještě bílý a ty jsem tam našla
https://www.zoot.cz/polozka/448303/tmave-modre-pruhovane-saty-only-lou
@Ava
Tmavé mají i v Peeku v Arkádách a myslím, že jsem tam viděla i ty bílé.
Kkat díky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje