Letenky do Londýna na Academy of Chocolate awards 2018 (Vyhrály jsme s kolegyní jednu zlatou, jednu stříbrnou a pět bronzových medailí, počet zaskamých čokolád byl 7 ks)
Co jste si dnes koupili/y?
Gratuluju ![]()
Lidi, co se starají, abychom měli dobrou čokoládu, miluju (vlastně hlavně tu čokoládu
)
Solathis gratulujem!!!
Solathis gratuluju! Kdepak se daji vase cokolady koupit?
Kokoska Buď na cokolada.cz nebo přímo na stránkách www.misinacokolada.cz přes email. Zlatou má 70% čokoláda z Vietnamských bobů, letošní stříbrnou 85% z tanzanských, loňskou stříbrnou (to Míša poslala jen dvě) má 75% tanzanská, bronzové jsou 75% s pomerančem (loňská medaile) z Tanzanie, 75% s kakaovými boby z tanzanských bobů, 70% z honduraských, 65% se solí z tanzanie, 65% se solí a s lanýžem z tanzanie, 60% mléčná z tanzanie. Příští rok asi pošlem ten zbytek, případně nové, pokud nějaké uděláme. Pokusně jsme dělaly jahodovou a moc mi chutnala.
Solathis dik, rada se na to podivam!
Solathis Gratulujem! Užite si Londýn :)
paktofonika Děkujem!
děkujem teda všem, snad to bude pěkný zážitek, dresscode je casual chic, mám z toho osypky :-D
Solathis super,blahoželám.A dresscode-u sa neboj,zvládnete to.Krásny pobyt v Londýne (chytá ma nostalgia,asi idem pozrieť letenky).
Predĺžený pobyt do Zakopaného a nejaké darčeky pre synovca a neter.
pecka Super! :)
Ja som kúpila strih na mikinu (pre psy)
pecka Já budu mít problém abych nebyla overdressed než naopak... Nemám žádný vhodný boty, šaty by se našly (v kalhotách se mi nechce)
Mám kufr! Velký.. zlatavý.. skořepinu.
Sandály, úplně jiné, než jsem chtěla, ale strašně se mi líbí a jsou megapohodlné.

Světlounce růžové tričko a jedno delší s vázačkou v pase, bílé s černými puntíky, černou sukni s bílými květy, džínové kraťasy nad kolena. A taky náplasti a antibakteriální gel na ruce do kabelky. Jo a žabky k bazénu!
Mise splněna ![]()
Solathis takze uspech 7/7
velka gratulace :))
Dadoo já budu nakupovat průběžně až do pátku ![]()
SunEclipse No jo, jenže ty bydlíš v civilizaci a můžeš nakupovat průběžně
Já to plánovala na zítra, ale nakonec jsem vyrazila dnes a dobře jsem udělala. V OC bylo skoro liduprázdno.
A mám klid. ![]()
razorblade Jo, minimálně u těch 65% a té mléčné jsme to nečekaly. Hodnotí se stejně jako víno, takže se "hraje na body". Pak nás ale pobavilo, když čokoládovna, co získala jednu bronzovou, tvrdila, jaký udělali historický úspěch.
O naší mléčné 50% říkáme, že je to milka. Ale mnohem lepší, samozřejmě. Mňam, těším se, až se Míša vrátí z dovolené, abych si koupila, mám tu poslední čtvereček 85% a kousek se solí.
Solathis gratuluju!!!
Solathis moc gratuluju a užijte si výlet!! :)
Solathis Gratuluju, úspěch vám moc přeju. Jen by bylo fajn, kdyby třeba příští úspěšná čokoláda nebyla z kakaa z Tanzanie. Jenom taková malá etická vsuvka k zamyšlení.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje