Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 22. zaří 2018 22:46

paktofonika ja tam prilis nenakupuji, tak nevim, ale mam z lonska jednu sukni a je uplne v pohode. spis mam docela problem se Zarou, co se kvality tyce.

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 22. zaří 2018 22:55

paktofonika já si v reserved zkoušela ještě asi čtyři různé plisované sukně když se tu tak rozmohly.. no zjistila jsem že by mi nějaká slušet mohla, akorát nesmí být průhledná/pitomě vzorovaná/lesklá/s širokou pasovkou jako ty co tam měli:-) ale dala by se z nich udělat jedna nebo dvě uplně vyhovující:-) a pak takovou halenkomikinu bílou s nabranými rukávy, kterou bych si bývala vzala kdyby měla líp udělaný výstřih. drahé mi nepřišlo nic, ale asi jsem vybírala z těch levnějších věcí. 

continuity já bych zhubnout kapku potřebovala, ale jestli to bude pravda to nevím, tak pro jistotu už vybírám jen to co opravdu můžu bez obav vzít na sebe teď. jsem vyzjistila alespoň, po čem koukat a co už bohužel musím minout. v tom mohitu mají hodně dobré pružné pouzdrové šaty z takové tlusté látky, dlouhé až pod kolena, opravdu jsem nad nimi váhala, ale břicho:-/ no a zkoušela jse pár věcí s kulatým výstřihem u krku, to ne, vypadám že mám prsa u pasu (i v dobré podprsence) a větší výstřihy už taky ne protože ten dekolt není co býval. achouvej teda

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 22. zaří 2018 23:02

viktorka_od splavu ja si mensi veci zasadne nekupuji, stejne to nefunguje tak, ze vsude zhubnu jedno cislo (u mne spis v pase dve a pres boky ztezi jedno)

takze bud nakup odlozim nebo si koupim neco, u ceho predpokladam, ze to vadit nebude. ty rovne saty treba. vzhledem k tomu, ze hubnu plavanim, zadnej razantni ubytek v ramenou neocekavam (a ani nechci, tuku tam stejne moc nemam). 

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 22. zaří 2018 23:10

continuity no menší určitě ne, já si menší ani nezkouším, ale spíš prostě jsou věci které by vypadaly hezky, kdybych byla štíhlejší, nebo aspoň mladší

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 23. zaří 2018 06:47

ve ctvrtek jsem po asi pul roce zasla do zary a koupila si tam svetr. V patek bylo jeste horko, ale vcera se ochladilo, tak jsem ho oblikla. Vecer jsem zjistila, ze se pare. Dnes ho jdu po trech dnech reklamovat. To je neco priserneho, jednou na ty hadry na jedno pouziti vsichni zarvem. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 23. zaří 2018 07:25

jinx Tak aspoň že Zara je v tomto ok, nemala som  s reklamáciou vypraných šiat, ktoré pustili farbu žiaden problém . Oceňujem to, pretože s reklamaciou noseného a vypraného oblečenia som mala párkrát v problém. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 23. zaří 2018 07:30

paktofonika tak aspon neco. Tak jsem si pripomnela, proc tam nechodim a proc je dobre u toho zustat. Jedine fajn, co vydrzelo a co rada nosim, jsou jedny dziny a dvoje saty. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 23. zaří 2018 08:09

paktofonika ale tady nejde jen o to, zda to vezmou zpatky ale i o ten odpad.

ja se priznam, ze v posledni dobe do obchodu nechodim, mam co nosit a je mi fakt zle z tech hader a vseho mozneho (a nemyslim jen to nejlevnejsi obleceni)... I COS produkuju spoustu hader x krat rocne a zase takova kvalita to neni

je mi zle, kdyz jdu do pekarny a lidi si bali po kusu kolace do sacku, asi by se jim pokousaly dohromady...

ja pritom nejsem extra ekolog, tj. snazim se ale nehrotim to

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 23. zaří 2018 08:13

a jeste - osobne me priserne stvou ty online nakupy  - k bordelu ( jednou se to urcite vyhodi) to jeste nekdo musi rozvezt a privezt - jedno zda z Ciny ci GB. A pak to jeste posleme zpatky. Jen tech vyfukovych plynu kvuli jednomu balicku. A vsichni nadavaji, kolik jezdi kamionu a mladych nebezpecnych blaznu v dodavkach.

Ja tim na nikoho neutocim, jen pisu, ze mi je z toho zle.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 23. zaří 2018 08:17

Candance To zenes tak ad absurdum, ze mam chut vyrabovat H&M eshop

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 23. zaří 2018 08:19

Mutziputzi klidne, nebudes jedina

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 23. zaří 2018 08:20

Mutziputzi a nevim co z toho je ad absurdum - ze se produkuji tuny veci nebo ze se vozi tam a zpatky?

20970 příspěvků moje polička 23. zaří 2018 08:29

Candance Bud ale dusledna, na dovolenou pouze na kole nebo vlakem, potraviny striktne lokalni...

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 23. zaří 2018 08:37

Mutziputzi snazim se, ale nejde to uplne, ja nemyslela vratit se na strom ale trochu uvazovat by neskodilo. Ted to tahnes do extremu ty, muj prispevek byl o tom, ze vetsinu veci ktere se vyrabi a kupujeme, jsou nekvalitni a ani ie nepotrebujeme.

Fakt to pisu jako extremista z lesa.

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 23. zaří 2018 08:43
Reakce na brrr:

moonlight Já musím čekat nejdřív do pondělí. Ale zase budu moct čuchat ke knížce Já si taky většinou nepamatuju předchozí díly. Pro osvěžení paměti doporučuju seriál, sice to je dost pokrácené, ale základ tam je.

​Já už čtu  Seriál jsem objevila, právě když jsem googlila obsah předchozího dílu. No možná ho zkontroloju, až to přečtu, ale ten Cormoran teda nevypadá tak, jak jsem si ho představovala. Ale to je klasika u zfilmovaných knih a asi to překousnu, hodnocení to má dobré.

20970 příspěvků moje polička 23. zaří 2018 08:44

Candance Tohle musi kazdej sam podle svyho svedomi, podobny kazani jsou kontraproduktivni, na to se fakt chce odpovedet, ze jdu plenit H&M, aby deti v Bangladesi neprisly o praci. Ja si rychloobratkovy hadry nekupuju, myslim ani zde neni moc tech co nakupujou desitky tricek v retezcich jenom proto ze stoji par supu. Faktem je že pár jich tady je, to mam provda chut vykriknout jako ted ty

20970 příspěvků moje polička 23. zaří 2018 08:45

moonlight Ja mama Cormorana jako Gerarda Butlera, na tohle nemuzu koukat, takovyho ho nechci!

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 23. zaří 2018 08:46
Reakce na Mutziputzi:

Candance To zenes tak ad absurdum, ze mam chut vyrabovat H&M eshop

​Nemyslím, že to Candance hrotí, je to bohužel tak a prostě jen píše svůj dojem, nevím, co je na tom tak hroznýho...

20970 příspěvků moje polička 23. zaří 2018 08:52

moonlight nic hroznyho na tom neni, boze!

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 23. zaří 2018 08:53
Reakce na Mutziputzi:

moonlight Ja mama Cormorana jako Gerarda Butlera, na tohle nemuzu koukat, takovyho ho nechci!

​Tak to vůbec naštěstí, toho taky nemusím. Já oceňuju, že vybrali neznámého herce (teda pro mě), ale měla jsem prostě jinou představu, ale holt mě se nezeptali...