Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline mitford sister
1711 příspěvků moje polička 21. listopadu 2016 10:52
Reakce na nonemy:

já jdu tedy 3.1. k primářovi Zárubovi (Ústav estetické medicíny nebo tak nějak se to jmenuje, je to v Emauzském klášteře, hned vedle je druhá plastická klinika). moje kamarádka je dermatoložka, píchá výplně, dělá lasery apod. - takže je z oboru, sama to tam měla dělaný - nechtěla slyšet, že bych šla jinam, než k Zárubovi. tak uvidíme :) cena myslím 11.000. navíc mám 5.1. ten úmysl jít na koncert vanessy do rock café. vezmu si černý brejle a bílou hůl asi :)))

Offline barbucha blogger
35802 příspěvků moje polička 21. listopadu 2016 10:53

Nekoupila jsem Fracka, ale tohle jsem prostě musela. Mladému pánovi, častému hostu a milovníku fastfoodu:

https://www.dedoles.cz/tricko-burger

A myčku, kterou jsem nikdy nechtěla/nepotřebovala. Že prej žijeme v 21. století...

Offline mitford sister
1711 příspěvků moje polička 21. listopadu 2016 10:56
Reakce na Olinka:

děkuji, jogu jsem kdysi dělala - v podstatě mi jde o to, že - když to vezmu analogicky - si potřebuju připravit tělo, abych mohla lépe (nebo vůbec) dělat tu jogu. ta činnost je joze dost podobná v nárocích na tělo (je to shibari, co tady budu chodit kolem horký kaše :))) spíš mi přijde, že potřebuju "zahojit" ten vaz + posílit všechny vazy by se hodilo. o protažení ani tak celkem nejde, protahuju se právě v jogových pozicích

Offline Olinka
141 příspěvků moje polička 21. listopadu 2016 11:05
Reakce na mitford sister:

Jógu právě můžete začít úplně kdykoli, připravit tělo na jógu mi přijde jako oxymorón :-) A když zvolíte správné pozice, tak vazy nejen protáhnete, ale i posílíte. Možná bych k tomu ještě zkusila užívat nějaký kolagen nebo hyalgel.

Offline Tezulie
232 příspěvků moje polička 21. listopadu 2016 11:38
Reakce na mitford sister:

já jdu tedy 3.1. k primářovi Zárubovi (Ústav estetické medicíny nebo tak nějak se to jmenuje, je to v Emauzském klášteře, hned vedle je druhá plastická klinika). moje kamarádka je dermatoložka, píchá výplně, dělá lasery apod. - takže je z oboru, sama to tam měla dělaný - nechtěla slyšet, že bych šla jinam, než k Zárubovi. tak uvidíme :) cena myslím 11.000. navíc mám 5.1. ten úmysl jít na koncert vanessy do rock café. vezmu si černý brejle a bílou hůl asi :)))

Já myslím, že toho pátého bys už mohla být na koncert v pohodě, jen fakt doporučuju brýle - nemusí být nutně černé, ale tam, kde je hodně lidí, docela hrozí, že tě někdo šťouchne nebo uhodí a ta kůže víček je fakt jemná, tak abys neměla zbytečně hematom nebo se to neroztrhlo.

Jo a ještě pozor na fyzickou námahu a hlavně prudké pohyby, předklony apod., cvičení určitě ne aspoň tři týdny. Taky mi operatér doporučil prvních čtrnáct dní na noc oči zavazovat tak, abych si víčko třeba nenatrhla o polštář (pokud člověk spí na břiše, prý to reálně hrozí). Stačila by ale asi i maska na spaní, nevím, nic takového nevlastním, jde jen o tu mechanickou ochranu.

Offline barbucha blogger
35802 příspěvků moje polička 21. listopadu 2016 11:53
Reakce na Tezulie:

No, tak to jsem zase v háji. Poté, co jsem zrušila původní termín, vmáčkli mě do 22. dubna. Ovšem 12.5. se mladý pán žení - to do tý doby určitě ještě nebudu úplně v cajku? Já to snad budu muset zas odvolat

Offline Sweet Potato
40270 příspěvků moje polička 21. listopadu 2016 12:27
Reakce na barbucha:

Hu, to je děsivé tričko, ten hamburger jakoby vyhřezával z těla ven.

Offline Tezulie
232 příspěvků moje polička 21. listopadu 2016 12:31
Reakce na barbucha:

No, tak to jsem zase v háji. Poté, co jsem zrušila původní termín, vmáčkli mě do 22. dubna. Ovšem 12.5. se mladý pán žení - to do tý doby určitě ještě nebudu úplně v cajku? Já to snad budu muset zas odvolat

Nic neruš, to už budeš úplně OK a nikdo nic nepozná. Tři týdny jsou dlouhá doba, já jsem jela dva týdny po operaci na dovolenou pod stan do Chorvatska a v pohodě (brýle a klobouk jsem teda nesundala, ale jinak naprosto cajk). To už můžeš i komplet make up a být za femme fatale

Jen teď koukám, není 22. dubna sobota?

Offline barbucha blogger
35802 příspěvků moje polička 21. listopadu 2016 13:37
Reakce na Sweet Potato:

Hu, to je děsivé tričko, ten hamburger jakoby vyhřezával z těla ven.

No právě!

Offline barbucha blogger
35802 příspěvků moje polička 21. listopadu 2016 13:42
Reakce na :

Ten závoj by byl ale nejlepší řešení - a to kdykoliv

Tezulie 

Tak to bude asi 25.  To je jedno, je to docela naprudko... No, uvidím, jak se mi do toho bude chtít. Může se taky stát, že jim někdo vypadne dřív, a pak by mi dali vědět. Na nějakou veselici bych šla ráda v dokonalým stavu, samozřejmě

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. listopadu 2016 14:02
Reakce na barbucha:

neviděl někdo někdy kdekoli hnědé tvarující punčochy? nebo případně hodně tmavěbéžové?

Offline barbucha blogger
35802 příspěvků moje polička 21. listopadu 2016 14:50
Reakce na Jiná Realita:

Hnědý punčochy jsou něco, co jsem nikdy neměla na sobě  Takže fakt nevím

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. listopadu 2016 14:57
Reakce na barbucha:

:) mám khaki šaty a šedobéžovohnědý svetr s takovým country nádechem a černé k tomu prostě vypadají blbě :/ a na tenké je moc zima. tedy dnes zrovna ne :) ale tak všeobecně v zimě.

Offline barbucha blogger
35802 příspěvků moje polička 21. listopadu 2016 15:19
Reakce na Jiná Realita:

No, co takhle Calzedonia třeba?

Offline mitford sister
1711 příspěvků moje polička 21. listopadu 2016 15:23
Reakce na Olinka:

Jógu právě můžete začít úplně kdykoli, připravit tělo na jógu mi přijde jako oxymorón :-) A když zvolíte správné pozice, tak vazy nejen protáhnete, ale i posílíte. Možná bych k tomu ještě zkusila užívat nějaký kolagen nebo hyalgel.

já jsem se možná nevyjádřila jasně, omlouvám se - já jogu dělám, respektive ji teď využívám jako protažení před shibari, ale jde o to, že buďto pohybuju tou rukou v rozsahu, kde mi to nepůsobí problém, nebo pak už je to jedno, jestli joga nebo shibari, když ji mám v pozici, kdy to bolí.

každopádně na wobenzym peču, domlouvám nějakýho velmi dobrýho sportovního fyzioterapeuta z dukly, zatím mažu hřejivou konopnou, objednám asi z německa finalgon a pídím se dál po možných řešeních, akorát už pouštím ze zřetele wobenzym a spol.

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 21. listopadu 2016 15:27
Reakce na Tezulie:

Ja pudr uz nepouzivam. Drive jsem mela nejaky od YSL a Chanel Les Beiges, oba dobre, ale uz nejakou dobu mi vyhovuje make-up bez pudru. Tak jen obcas pouziji ty Meteority na rozjasneni.

Online Potrefenáhusa
38826 příspěvků moje polička 21. listopadu 2016 15:50
Reakce na Jiná Realita:

Já jsem měla tmavě hnědý punčocháče a měla jsem je na sobě snad 2x, bylo to děsně důchodcovský. Loni jsem si koupila myslím v Calzedonii tmavěhnědý se zlatejma a červenejma puntíčkama (popis divnej, ale jsou docela dobrý) - nebyly by k tomu teda dobrý nějaký šedivý? Nebo vínový? Šedej melír nebo copánky? (ty já teda snesu jenom do kozaček, když jich kouká jen kousek)

Jinak obecně pěkný zimní punčocháče, se kterýma bejvám spokojená, mívají v Lindexu.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. listopadu 2016 15:53
Reakce na Potrefenáhusa:

šedivé by samozřejmě byly nejlepší, ovšem sehnat stahovací šedivé je asi jako sehnat jednorožce :D 

Online Potrefenáhusa
38826 příspěvků moje polička 21. listopadu 2016 15:59
Reakce na Jiná Realita:

Musej bejt vyloženě stahovací? Pěkný zimní punčocháče mívaj taky v Nextu.