Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 17:31
Reakce na Unnamed:

hezká polička , jsem na tom podobně, jenom ty věci mám v takovém košíku

a k tomu minimalistickému přístupu - vyhazování nepotřebných věcí mi dělá velikou radost, doslova cítím, že se mi v nezabordeleném prostředí líp dýchá a připadá mi, že si tak nějak uklidím i sama v sobě

jenom mívám problém s tím, že občas vyhodím i něco, co by se mi později i hodilo 

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 17:48
Reakce na Potrefenáhusa:

Děkuji, tu knihu si nadělím k Vánocům. 

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 17:54
Reakce na Unnamed:

Krásná líčidla, zvláště výčet rtěnek mě zaujal. Mám ráda přorozené, ale nikoli "vyblité", příliš nude - takové ty absolutně béžové, které jsou vlastně světlejší než barva mých rtů. Na ty Vaše se někde mrknu. A co se týče dalšího, opravdu si přeji mít jednou "jasný" šatník, bez zbytečného balastu. Občas mám i tendence někde začít, ale většinou to ztroskotá na nabídnce v obchodech, viz naposledy pokus o koupě kalhot v Max Mara, kde mi žádné nepadly a přitom ty materiály ... ach. Následně si říkám, hm, nic neseženu, takže raději opět upustím o radikálního třídění. Ale něco vyházet musím a to bez milosti. 

Online Potrefenáhusa
38826 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 17:54
Reakce na whiskas:

myslím, že stačí z knihovny :-D Kam s ní potom :-D

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 17:56
Reakce na Potrefenáhusa:

Třeba mi jedno přečtení nepostačí k přeprogramování :-D. Ale do knihovny mrknu. 

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 18:08
Reakce na whiskas:

Presne takove rtenky, jake popisujete, mam rada. Proto u mne vede ten Tom Ford Indian Rose, neni to vyblita barva, ale porad decentni. Jedna z tech Burberry je Rosewood 421, to je taky presne ten typ barvy, co mi vyhovuje.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 18:11
Reakce na whiskas:

krasne odstiny, ktere na rtech vypadaji dost prirozene ma dolce gabbana 

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 18:13
Reakce na Unnamed:

Děkuji za zopakování, už je mám v poznámkách :-). Budu tedy vybírat pouze podle fotek z netu, protože tyto značky jsou tuším v ČR nesehnatelné. Nicméně, jsem ráda, že mám vodítko.  Mám stejný vkus i na stíny, které jen projasní, vylepší oko, žádná divočina, jen decentní barvy. 

Online Miru
16764 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 18:13

...ale houby klišé.

Znam plno lidí, na které to platí.

Je to spis o tom, ze nekdo ma v byte hodne veci, ale vsechno ma svuj smysl, ucel, doplnuje to cely interier, zutulnuje to, celkove zorijemnuje, cili tam to nadbytecne hromadeni v podstate ani neni,

na stranu druhou - ok, jsou lide minimalisti(moda, interier), a presto, ze maji kolem sebe veci malo, minimum, neco vas u nich "rusi"...

...je to spise o harmonii. At uz malo nebo hodne veci...

A jasné - jako vše - je to individuální

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 18:16
Reakce na jinx:

I Vám díky za tip, ale u nás asi opět bez šance. No, opravdu se již budu muset vypravit někam na "výlet". Už si to slibuji od léta, tak by bylo na čase. Takový advent ve Vídni, nebo směrem na Mnichov by byl jistě radostný ve všech směrech.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 18:26
Reakce na Miru:

no a dalsi klise... ja nejsem priznivce takoveho melkeho filozofovani a "pravd".

Online Miru
16764 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 18:31
Reakce na jinx:

...co považuješ za mělké filozofování.?.

Mluvím z vlastní zkušenosti, ze života.

Nevím, ale většinou ta nejvíce omletá rčení, klišé, jsou velmi hluboké pravdy...

Offline 999
19808 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 19:47

Jeden padesátiletej spratek... Ale jen na pět minut, pak jsem je dala dceři, pro kterou jsem je koupila .

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 19:49
Reakce na 999:

Fracek je bezvadnej. Už to tu proběhlo, ale nechce se mi hledat. Kde ho mají? Snad by se dceři také líbil.

Offline 999
19808 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 19:50

Ještě jsem vyfotila obsah svojí kosmetické tašky... Jak já se s tímhle málem zvládnu každý den namalovat .

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 19:54
Reakce na 999:

Super, Fracek je asi fakt forever :-D. Láká mě minimálně to tričko.

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 19:55
Reakce na :

Povedené boty.

Offline 999
19808 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 19:55
Reakce na ionicera:

Měli je na cityfolklore.cz, ale mám pocit, že jsme jim je společnými silami vykoupili...