Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Sweet Potato
40270 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 08:34
Reakce na Potrefenáhusa:

Kéž by šlo jen o vypálené svíčky. Já mám problém s věcmi, které by ještě mohly posloužit. Cokoli ráda daruju, ale vyhazovat mi fakt radost nedělá. 

Ale nemám čas a kapacitu hledat sběratele toho či onoho. Kdybyste třeba některá toužila po starých časopisech... Od 1.republiky až po bednu 100+1 z let sedmdesátých. Nebo jiných pokladech z půdy... Staré kabelky třeba...

Offline Potrefenáhusa
38827 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 08:38
Reakce na Sweet Potato:

To je nevýhoda domu,ze to je kde skladovat...ale jde to zkusit prodat treba na aukru,nebo jsou takhle nějaké portály za korunu nebo za odvoz - kamarádka takhle darovala skříň, kterou si odvezl někdo na nejakou pouliční akci,jeste jim pak poslal i fotky,jak skříň využili :-)

Offline Sweet Potato
40270 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 08:43
Reakce na Potrefenáhusa:

Jo. Musím se vzmužit a něco takového vyzkoušet, i když takové aukro se mi protiví, už předem vidím, co to sežere času. Někoho to ale baví, třeba tomu nakonec propadnu

Offline Potrefenáhusa
38827 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 08:45
Reakce na Sweet Potato:

Času to sežere dost a člověk nakonec zjisti,ze mu to za to nestojí a zbytek radsi vyhodí :-))

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 08:54
Reakce na Sweet Potato:

A čo skúsiť aplikáciu Letgo? Ja nafotím mobilom, hodím do aplikácie a hotovo. Veľmi rýchle to je. Radenie inzerátov je podľa miesta ktoré si zadáte. Napríklad ja mám zadanú svoju ulicu bydliska a ukazujú sa mi inzeráty dodané v mojom blízkom okolí a potom sa ukazujú inzeráty z väčšieho okolia. 

Online viktorka_od splavu
49283 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 09:18
Reakce na Potrefenáhusa:

no to je fakt. dnes jsem sla zase radej v lodickach. aspon uz neni snih:-)) tak ja si tu knizku opatrim a az to zmaknu, zas ji vyhodim;-)

taky mam potiz vyhazovat, darovat by bylo super, aukro apod je strasna otrava. letgo zkusim teda

vcera jsem mela v ruce asi pet sprchovych gelu, dala jsem je nakonec do pradelny ze je pouziju na prani. k tomu petkrat telovy mliko - netusim jaky by mohlo mit vyuziti, ale zatim je taky ve sklepe. achjo. aspon uz to nestrasi v koupelne

Offline Sweet Potato
40270 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 09:19
Reakce na paktofonika:

Díky, podívám se na to.

Potrefenáhusa 

Plus dvakrát nestojím o cizí lidi v baráku, takže to někam dopravit... 

Ale mrzí mne, že u nás nefrčí garážové výprodeje, to bych si asi užila.

Offline Potrefenáhusa
38827 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 09:26
Reakce na Sweet Potato:

Treba byste mohli byt první Vlaštovka s tema garážovýma vyprodejema.kamaradka vyklizela velkej barák a rikala,ze když to dali na nejaky ten portál asi po koruně,byla většina pryč snad do dvou dnů....ale ze teda chodili trochu zvláštní lidi ...

Offline last.night
108 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 09:27

K tematu shromazdovani veci. Moje teta je v tom expert^2. A ja teda musim rict, ze se mi to od detstvi protivilo. Vsude po dome ma kramy, uplny blbosti, jen proto, ze je ji to lito vyhodit. No a jak jsem to videla takhle od detstvi, tak jsem si uz jako mala rekla, ze takhle ne. Zacina to u me uz tim, ze si nepotrebne veci neporizuju. Vim, ze obcas nektere veci jsou proste mile, ale pak si reknu, nojo, mile, ale za hodinu uz si clovek ani nevzpomene a soupne je nekam do supliku (viz obchod Phyones). Nejvice striktni jsem v kosmetice (v koupelne celkove) a v satniku. Dekoraci moc nemam, jen spis drazsi veci a ty musim rict jsou nadcasove. Ale hodne se potkavam s komentari od navstev, ze muj byt vypada hodne minimalisticky a vzdy az prislis usporadane.. 

Offline Sweet Potato
40270 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 09:37
Reakce na last.night:

Je to tak. Tohle v sobě člověk prostě má nějak nastavené. Taky si uvědomuju, že u mne vztah k věcem pochází z dětství, ale to by bylo dlouhé vyprávění spíš na gauč psychoanalytika;-)

A myslím, že žádnou knížkou se z hromadiče přes noc nestane minimalista a naopak. Přiznávám, taky se u některých lidí cítím jak v obrázku z katalogu. A u jiných zas lapám po vzduchu. Nebo zažívám tiché uspokojení, jak je u nás ještě čisto a prostorně.

Online žluťásek
8861 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 09:39

Prvně v životě mám šanci spotřebovat alespoň část tělových mlék co furt dostávám , na břicho toho padne docela dost. To by mě zajímalo, proč je to tak oblíbený dárek. V nehodícím se šamponu se dá aspoň prát, sprcháčem vytírat, ale co s mlíkem, ani na boty se to nehodí :-) 

49283 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 09:46
Reakce na žluťásek:

ze bych vam je poslala?;-))

Offline Sweet Potato
40270 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 09:48
Reakce na žluťásek:

Já jsem navíc líná se mazat.

Proč je to tak oblibený dárek? Možná je to vnímáno jako něco navíc. Ne základní kosmetika. Přece jí nedám mejdlo, ještě by se urazila, že si myslím, že se nemeje. Plus lidé asi tuší, že třeba šampon má obdarovaný nějaký svůj osvědčený. Ale tělové mléko s malinovou vůní a třpytkami, wow!

49283 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 10:03
Reakce na Sweet Potato:

hu:-) 

hlavne to byva v takovych tech darkovych sadach - sprchac+mliko, sampon+kondicioner... mi prijde ze se to hodi dat jen mlade holce ktera jeste nema svoje oblibene pripravky, pripadne je rada ze ma vubec neco, pac matka se myje jen mydlem (jako ja;-) a vubec nerozumim darovani parfemu, pokud se teda nejedna o nahradu spotrebovaneho osvedceneho. pamatuju ze jednou jedinkrat se darce nejakym rizenim osudu trefil:-)

jinak asi jsem nikdy nebyla na navsteve, kde by to vypadalo jako v katalogu, nebo jsem si toho nevsimla/prislo mi to prirozeny, treba v novem dome. ale parkrat jsem byla nekde, kde jsem si pripadala hrozne nesva... az mi doslo ze to nemaji uklizeno, ale fakt prazdny. zadne ozdobne predmety - ok, zadne kvetiny - divny, uplne prazdne steny:-O

Online žluťásek
8861 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 10:03

Svejch mám dost ještě na tři břicha 

@sweet potato ano, potřebuju lepit malinama a třpytit se, to mám nejradši. Mně je to mazání trochu nepříjemný. Člověk se vysprchuje, má takový svěží pocit a hned se zas umastí a ulepí, úplně nesmyslná procedura :-) 

Offline mitford sister
1711 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 10:03
Reakce na Jiná Realita:

díky za čerta na zdi ;) v jezdectví (tuším, že taky jezdíte), je těch vazů a ramen spousta, tak bacha. taky jsem ráda, že v podstatě, až na tuhle maličkost, která mi teď jen trochu omezuje jednu jedinou věc, nemám následky. nota bene, když jsem nebyla ani u doktora, jezdila jsem průběžně dál, peklo jsem zažívala při oblékání, svlékání.

ale maminka měla asi taky smůlu; jak píšu, lidí se zlomeninou ramene/poškozením vazů znám spoustu a většinou se to někdy ozve, ale hybnost mají...

Offline mitford sister
1711 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 10:07
Reakce na nonemy:

jééé, tak přijeďte, pojďte s náma, nás jde víc, všichni střední věk :) bude to (na dlouhou dobu) koncert poslední - je to avizovaný jako úplně poslední, ale znáte to. v každým případě se dlouho nic dít nebude, míra papež už nějak tenduje ke klidu...

Offline Potrefenáhusa
38827 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 10:11
Reakce na Sweet Potato:

Teorie knihy je ta,ze se odhodlate opravdu důkladně vykydat a pak uz se vam nebude chtít svůj životní prostor znovu zanaset.vetsina lidi ani neví,kolik toho ve skutečnosti ma,proto ona radi ne uklízet po místnostech,ale po kategoriích.

kdyz mate 200 sprchacu,tak se jich dalších 50 v tom množství ztratí,ale když mate 1,je divny si jich dat do koupelny 50.

Offline Sweet Potato
40270 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 10:17
Reakce na Potrefenáhusa:

Přísahám na holý pupek, nemám dvěstě sprcháčů!

A malinké cestovní lahvičky (a zvláště pak ty z adventních kalendářů) se beztak nepočítají.

49283 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 10:21
Reakce na Sweet Potato:

mam jednu specialni (hmmm mozna dve?) cestovni tasticky na cestovni malinke lahvicky a vzorecky kremu a 

blah