"Mluvím z vlastní zkušenosti, ze života.
Nevím, ale většinou ta nejvíce omletá rčení, klišé, jsou velmi hluboké pravdy..."
To je presne to mělké filozofování.
"Mluvím z vlastní zkušenosti, ze života.
Nevím, ale většinou ta nejvíce omletá rčení, klišé, jsou velmi hluboké pravdy..."
To je presne to mělké filozofování.
Děkuji. A ještě se prosím zeptám, jak dlouho se to hojí? Je nutná nemocenská? A je to bolestivé? I když poslední otázka není vůbec důležitá, pro krásu se trpí. :)
Aha
(akorat že ja nemela vůbec pocit, ze jakýmkoliv způsobem filozofuji, proste jen obyč odpovídam).
Nebyla jsem sice tázána, ale víčka mám také udělaná a bylo to jedno z nejlepších rozhodnutí. Nebolelo to vůbec, z práce jsem byla asi 5 dní- to aby se mě zákazníci nelekli, ale jestli jste třeba v kanceláři a nebudete strašit lidi, tak já už 3. den po operaci jela na návštěvu.
Potřebuju dvě rady, kde koupit.
1.někdo tu dával odkaz na český batohy, nahoře srolovaný a já si zaboha nemůžu vzpomenout..
2.potřebovala bych výplet do nábytku, dá se to někde sehnat? Prosím neradit šňůru na prádlo, to je tlustý a tuhý.
všechny, které jste byly na operaci víček, prosím o info, kde jste si to nechaly dělat a jak jste byly spokojené
počítám, že tak do 10 let mě to čeká taky a ráda bych si udělala představu o tom, jak to probíhá, kolik to stojí atd.
díky
Mudr. Krejča 14000 klinika laser esthetik ![]()
Já byla vždycky hroznej skladník, ale k redukci šatníku mě donutilo bohužel až to, že jsem před dvěma lety hodně přibrala a pořád to nemůžu shodit. Tuto metodu ale nedoporučuju :D
K diskuzi o kosmetice - EL Double Wear taky chválím, protože skvěle kryje, matuje a je přirozený.
Řasenka za mě Clinique High Impact (nejpřirozenější řasenka, na kterou jsem narazila) a Diorshow iconic overcurl. Z levnějších je super Bourjois Ultra curl.
Tak me bohuzel pribrani privedlo k hromadeni
- protoze ja to urcite zhubnu.... ![]()
![]()
EL - Double W. pouzivam ale ja osobne mam radsi ten light.
Děkuju, když já ho děsně nutně potřebuju ![]()
Já to po skoro třech letech ( a 17 kilech) vzdala a už to nemilosrdně letělo :)
Mně se líbí taky hodně. A ještě jeden (nebo tři) Playbag. Akorát teda uvažuju, že bych si ho nějak kombinovaně nechala nadělit k Vánocům a narozeninám (jde to tejden po sobě :-D )
Vy jste pribrala 17 kg a kde?
Já byla po VŠ hodně hubená. Váha ale nelže. Pěkně se mi to rozprostřelo mezi zadek, břicho a hlavně mufinek. Ale konečně mám prsa, to zas jo :D
Děkuji.
To je dobrej nápad teda ![]()
nevím, jestli na to někde není speciální vlákno, ale nemám to tady ještě tak nachozené a tady bývá celkem dost lidí a jsou tu i znalé osoby:
má cenu užívat WOBENZYM? není to zrovna levný, tak se radši ptám na zkušenosti. měla jsem natržený/přetržený vazy v rameni (před pár lety), a teď dělám něco, kde musím mít ruce delší dobu za zády, a začíná mě to bolet. není to k nevydržení, ale je to nepříjemný - problém je jen ale v podstatě v této jedné poloze. obecně by se mi taky hodilo posílit šlachy, úpony a tak - vzhledem k té mé nové aktivitě, která je náročná na flexibilitu obecně.
předem moc dík za zkušenosti, názory, odborné posudky :)
Díky za inspiraci, kouknu na ty TF rtěnky, teď už je mají v Praze v Douglasu v Palladiu, tak třeba to bude ono, tu správnou nude barvu hledám už dlouho. A nakoplo mě to, třídím, přesouvám část do koše a část ke kamarádce. Takové minimalismu asi nedosáhnu, ale jakákoli redukce pomůže.
Jen ještě jeden dotaz - pudr ti stačí Meteoritky, nebo máš i nějaký klasický?
Děkuji. A ještě se prosím zeptám, jak dlouho se to hojí? Je nutná nemocenská? A je to bolestivé? I když poslední otázka není vůbec důležitá, pro krásu se trpí. :)
Tak já zkusím napsat všechno, co si pamatuju, když tak se ještě doptejte (přišly mi i nějaké SZ, tak radši hromadně napíšu sem)
Operace je možná kdykoli, takže i v červenci, jen je větší riziko podráždění očí a vzniku pigmentových skvrn kvůli slunci, proto se obv. dělá na podzim a v zimě. Pokud se ale člověk chrání a o riziku ví, dá se udělat kdykoli (takže brýle, vysoké SPF, klobouk a v pohodě)
Operoval mě kamarád - MUDr. Tomáž Doležal, Plastika Praha, a můžu jen doporučit, je vážně skvělý. Standardní cena je 14.000,- Kč.
Nebolí to téměř vůbec, první den trochu, ale spíš v noci, kdy asi oči méně slzí. Ideální je, pokud můžete a zvládnete nechat ten první den (den operace) oči stabilně zavázané tak, jak přijdete z kliniky. Sice je to o nervy, ale fakt to pomůže hojení a hlavně se neudělá otok ani hematom, obvaz jsem sundala až druhý den ráno. Je fajn oči něčím vykapávat, stačí Ocuflash apod.
Standardně se dá jít po třech dnech do práce, já musela do kanceláře na chvíli hned druhý den - přežila jsem to, ale ideální to není, po těch třech dnech už ale úplně v pohodě.
Stehy se vyndavají tuším 8 - 10 den, ale kolem očí jsou jen jemné uzké náplasti, za brýlemi to není nijak vidět, fungovala jsem i v práci běžně, jen se musí počítat s tím, že na oči žádné šminky.
Samozřejmě to může probíhat i jinak, ale mně se osvědčila větší opatrnost, neměla jsem díky tomu žádný hematom, otok ani se nic nepoškodilo a dnes už mám opravdu jen úplně neznatelné čárky (je to čtyři a půl měsíce). Spokojená jsem moc, výraz se mi nezměnil, ale působím mladší a mnohem méně unavená a taky mi víčka tolik neotékají.
Wobenzym jsem brala po operacích a nejsem schopna říci, jestli mi pomohl - nicméně hojila jsem se dobře, bez srůstů a komplikací, možná by to tak bylo i bez něj, kdoví :-) Doporučuju ho spíš ve chvílích, kdy jsou rozsáhlejší poranění tkáně - operace, velké pohmožděniny a úrazy.
Podle toho, co píšete, bych nejvíc doporučila jógu, protože to je přesně cvičení, které umí posílit i protáhnout všechno, co zmiňujete. Popř. ještě dobrého maséra/fyzioterapeuta na úlevu od bolestí, ale řekla bych, že jóga je základ. Pokud jste z Prahy, můžu SZ poslat tipy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.