Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 13:47
Reakce na Karoleena:

ten servis byl náhodou moc pěknej! :-D

Jinak to skládání do zásuvek je fakt hrozně praktický, taková blbost, ale mě to dřív nikdy nenapadlo a štosovala jsem to všechno na sebe. Objevila jsem to před pár lety díky nějakýmu tipu na pinterestu. Mám tak i prádlo a ponožky a je to fakt dobrý, přehledný a snadno uklizený.

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 13:54
Reakce na Potrefenáhusa:

Já takhle už leta skladuju ponožky a prádlo, a dobrý, ale ty trička, nemuchlá se to? A nehroutí se to po odběru části triček?

Offline dzizisketa
8949 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 13:54

Je mi jedno, že doma není nic k jídlu, v lednici ani ve špajzu. Nervózní jsem jedině, když máme už jen jednu ruličku toaletního papíru.

Offline Garfie
28534 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 13:57
Reakce na dzizisketa:

Tak to se u nás stává úplně běžně, naštěstí ještě nikdy nedošly kapesníky :-)

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 13:58
Reakce na Ounz:

mně přijde, že ne, že dobrý, že to drží dobře a nemačká se to víc než když je to na sobě

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 14:00
Reakce na Potrefenáhusa:

No asi je to o zvyku, no. Já mám zažitej systém střídavejch komínků, ale na ty fusky je to fajn (mám to tak už dlouho, a ani nevím, že je to slavný )

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 14:02
Reakce na Ounz:

a co jsou střídavý komínky?

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 14:03
Reakce na ionicera:

ok, díky :-)

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 14:06
Reakce na mitford sister:

Děkuji za nabídku, to je milé :) Ale nejen, že se mi na začátku ledna rozjíždí zákazník (netřeba vysvětlovat, prostě hodně práce, času málo:) ), ale hlavně jsem dost stydlivá, takže bych se neuměla přifařit k cizím lidem :) To mě mrzí, že poslední koncert, budu muset zůstat u poslechu v práci, se sluchátky ;)

Offline Lamicka
14177 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 14:14
Reakce na Kokoska:

To není žádný minimalismus, když tam máte dvě kaki! 

Offline viktorka_od splavu
49290 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 14:36
Reakce na žluťásek:

plnej spajz hmm... mam a relativne velkej a sklep k tomu. jenze kupodivu to nepomaha a stejne kazdou chvili neco dojde:-/ jenze u nas je to tezky, kdyz v patek koupim 4 masla v pondeli rano je tam taktak na svacinu:-)

a uz mam 2 veci na letgo tak su zvedava na ty zazraky:P

Offline barbucha blogger
35803 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 14:45
Reakce na moora:

"ale nesmi vam za zadkem stat fronta hromadicu, co okamzite to uvolneny misto zaskladaji."

Hlavně se s váma nesměj o každičkou mušličku/každičkej kamínek/každičkou ulomenou sirku/svraštělej kaštan... poprat - a tahat to zpátky z odpadkovýho pytle!

Už jsem přišla na to, že naplnění zmíněnýho pytle nestačí. Je nezbytně nutný ho taky okamžitě vynést!!

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 14:47
Reakce na barbucha:

Do popelnice nejmíň ob tři ulice...

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 14:58
Reakce na Potrefenáhusa:

Haha můj blbej terminus technicus, a teď teda nevím, jak to popsat, aniž bych z toho vyšla jako kokta. Normální komínek klasicky složených svetrů (triček) je tak, že sou všechny stejným směrem, překlad na překlad a výstřih na výstřih, což zabere místo, ale okolo Vám zbyde, kam už se další svetry nevejdou, takže to dávám tak, že sou skladm zevně, výstřihem dovnitř komínku, a jen častečně přes sebe, takže zaberou clou plochu šuplíku, a tím jak sou přes sebe jen tou tenší vrstvou, zaberou míň místa do výšky...eeh, zní to divně, co..

Offline viktorka_od splavu
49290 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 15:00
Reakce na Ounz:

eeh.. to sem nepochopila:-)

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 15:03

No, mně to bylo jasný, že to píšu jak tatar, já to snad budu muset vyfotit :) a podle mě to leckdo pozná (nemyslím, že sem vynálezce a jediný uživatel) přirovnala bych to k tomu jak stavíte zeď z cihel, prostě překlad, nejsou na sobě naskládaný..

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 15:06
Reakce na Ounz:

sem to taky nepochopila :-D

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 15:07
Reakce na Ounz:

Ono když by ses mrkla na nějakej konmari skládací tutorial (ano, ta žena dělá tutorial jak skládat trika :D), tak ona věci přehýbá vícekrát a každý složený triko (mikinu, svetr, cokoli) před uložením zkusmo postaví na hranu, aby se právě ujistila, že stojí a nepadá. Tímpádem se v těch šuplíkách nemůže nic hroutit, protože správně poskládané věci jsou stabilní samy o sobě. Zkoušela jsem to se svetrama a fungovalo to, akorát jak říkám, já nemám jedinej šuplík, takže tu metodu nepraktikuju.

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 15:08
Reakce na Potrefenáhusa:

Achich, to pro mě nevyznívá dobře :)

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 15:09
Reakce na Karoleena:

Já asi hlavně natočim tutoriál o střídavejch komíkách..