tak na to se podivam ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Se smějte, chudákovi ![]()
třeba to bude zlatej důl, tutorial, jak skládat svetry podle ounz :-D
Teď mi chybí ten smajlík, co se smíchy popadá za břicho
Jojo jo bingo :)
a kdyz vytahujete triko ze spodu tak se to nehrouti?
Když už jsme tu u skládání prádla, tak by mě moc zajímalo, jak párujete ponožky. Spousta rodin v mém okolí dělá z ponožek klubíčka a ty já z duše nenávidím. Jedna z prvních věcí, kterou jsem musela ve společné domácnosti zavést hned po sestěhování bylo správné skládání ponožek :-))
Nehroutí, já nadzdvihnu to nad tím a čapnu daný triko, a přetočím zbytek aby to sedlo..a když mám autistický týden, tak beru trika po sobě, tak jak jdou v komínku :D
Normálně přeložím a přetáhnu vrškem jedný ponožky, aby to drželo..
No ano, tak se to dělá správně! Jenže některý lidi položí ty dvě ponožky na sebe, od špičky zarolujou do ruličky a teprve pak přetáhnou ten lem. Takže vznikne strašné klubko a každé je jinak velké, protože moje noha 36 versus mužská tlapa 43 a k tomu různě tenké a tlusté ponožky.
hm, prosim o foto :-))))
Ja nedelam klubicka, ja delam tvar hrusky. Klubicka taky nesnasim. :D
Jak se dělá hruška?? Já potřebuju mít placatý balíček a pokud možno ještě pěkně vyrovnaný, takže když polovinu té jedné ponožky přetahuju přes obě, ještě musím držet prsty na ruce roztažené trochu od sebe a pak je protáhnout celou délkou ponožkového balíčku, aby to bylo pěkně rovné. (Koukám, že asi nemám doma moc co na práci...)
Ale zas mám normální tričkové komínky a nemusím otáčet směr triček, když jedno vytáhnu :-))
Klubka nee, musí to nějak vypadat v tom šuplíku :)
Jo, a budu mít po tutoriálu :)
Jo aha, to mate trosku slozitejsi. Ja teda delam to same, ze prelozim na polovinu a pak pretahnu jednu ponozku pres obe, ale nic nevyrovnavam, normalne se ve spicce ty ponozky trosku nahrnou, tak je tam hrčka a celkove to ma tvar hrusky - kulate a pak rovne. :D
O svych trickovych kominkach, respektive o jejich neexistenci, pomlcim, v tomto prostoru mam straslivy chaos, ale zas tricka vlastne ani nenosim, takze se na to nemusim moc divat. :D
cóóó, vy máte ponožky dohromady? :-D (no už jsem šla taky párkrát v o několik čísel větších ponožkách s patou někde na achilovce :-D )
já ponožky roluju do balíčku, nepřetahuju lem a skládám do šuplíku na vejšku vedle sebe, punčocháče dtto, ale ty mám v takovým tom vyklápěcím botníku (co se nepoužívá jako botník, ale skříňka na punčocháče, utěrky, ručníky a šátky)
Adventní L'occitane opět na skladě ![]()
Sím sím, já to pochopila hned napoprvé!
A teď si představ ten chaos, když se ty ponožky pletou čtvery! Nejsou uloženy společně, ale chybička se občas vloudí. Děti pak dostávají hysterické záchvaty, za vzteklého řevu si vzájemně rvou fusekle z nohou a píší na fond ohrožených dětí... Abych předešla nevyžádaným radám - i v případě, že je špatně roztřídily samy. Viník je vždy jasný - matka.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články