Smazáno
Co jste si dnes koupili/y?
Vy z těch triček normálně děláte mlynářské schody ![]()
Tenhle způsob mě teda nenapadl, já mám úložný prostor na trika náhodou tak široký, že jen založím rukávy a přehnu napůl (spodní lem na ramena) a na šířku toho tričkového těla je to akorát.
Teda fakt slovně popsat skládání trička, to je vopruz ![]()
Prostě tak, jak se skládají dětské svetříky a trička :)
Jak jednoduché :) Budiž mi omluvou, že už dobrých 20 let dětské oblečení neskládám.
Jinak já jsem si vymyslela super způsob, jak skládat pánská tílka i moje spodní košilky a noční košile a zatím se mi pořád zdá geniální. Přeložím celé na polovinu (jakoby v pase), u noční košile pak ještě jednou na půlku a po šířce na třetiny (oba kraje doprostřed). Vzniknou krásné komínky, nic se nehroutí a ještě to pěkně vypadá. Jsem s tím dost spokojená ![]()
Teda trika jsem pochopila na poprvé (heč), ale zato nechápu ponožky
jak složím a přehrnu?
Uff, to je teda zase téma....:-D
Adventní L'occitane opět na skladě ![]()
Tak teda díky,no... koupila jsem 3 a nějaké blbiny k tomu a skoro 5000 v prčicích.![]()
Chtěla bych jeden dát kamarádce, ale nejraději bych jí ho dala až na Vánoce. Myslíte, že je blbé dát adventní kalendář až 24.12.?
Jinak nesnáším skládání čehokoli. Kdyby bylo na mě, všechno věším na ramínka, ideálně včetně ponožek.
Výborně, píšu si tzv 'malé bezvýznamné plus' :D
Žejo, úplný cvičení ze slohu...no jo já mám omezenej prostor a asi moc triček..
Rádo se stalo
Hmm, mě to teda trochu blbé připadne :-) Ale asi by mi nevadilo dát jí to (teda potažmo dostat) před, s tím, že je to speciální dárek, který se k Vánocům nehodí. Já s tímhle mám taky problém, se ségrou si často kupujeme různé vánoční dekorace-svícny, ozdoby a tak. Máme podobný vkus a hrozně často mě něco zaujme, co vím, že by se jí líbilo. Ale na Vánoce už je vlastně pozdě....naštěstí má v prosinci svátek a taky (vlastně asi hlavně kvůli tomuto) si nadělujeme vzájemně Mikulášské balíčky. :-)
Dostat ten kalendář k Vánocům, asi bych ho vybalila najednou :-)
No jak se psalo výše, přeložit napůl a ohrnout lem jedné ponožky zpět..
Jasně! Už jsem to pochopila, ale musela jsem si to vyzkoušet!! :-)
Kdo jednou zkusí, už nechce jinak ;)
Jo, zdá se mi to dobrý! ![]()
Adventní kalendář pod stromečkem by mohl vypadat jak z výprodeje. Dala bych jí ho před 1.12.
asi ano, já jí to dám mimo Vánoce. Stejně to bude lepší, protože si na Vánoce dáváme jen symbolické dárky,tak abych ji tím zbytečně nepřivedla do rozpaků. Dám ji to jen tak, protože ji mám ráda.
Je to vynikající (navzdory tomu, že matka tvrdí, že se vytahaj gumičky)
Jen bych asi počítala s tím, že ji to bude motivovat k tomu, aby ti dala k Vánocům něco většího.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články