Sakra, a jak teď z toho ven?
Co jste si dnes koupili/y?
To se musí přetáhnout tak, aby ta gumička byla až za balíčkem, tudíž nenatažená!
Docela jsem se pobavila těmi popisky, jak skládáte oblečení :-) Já teda ponožky ukládám jedině do klubíček. Ale zase jich tak moc nemám, nosím vlastně jen sukně a šaty, takže co nemám v ponožkách, mám v punčochách a punčocháčích. Trička a svetry mám zase jen na raminkách. Nemám ráda komínky a snažím se jim co nejvíce vyhnout, takže nakomínkovaná mám z těch častěji nošených věcí vlastně jen pyžama a domácí trička.
No to dělám :) máma si myslí, že se to moc natahuje tím manévrem přetažení. Já teda větší opotřebení nepozoruju..
Teda dárek jen tak by mě asi uvedl do rozpaků ještě víc....ale zase dostane čas vyřešit to do Vánoc :-)
Ale je to moc, hezké, taky bych chtěla být vaše kamarádka!!
Děkuji! Ne že bych se tím chtěla chlubit, ale je to naše první NOVÉ auto, muselo to ven, v té euforii.
Tak zimní Vagabondy konečně dorazily. Potvrzuji, že jsou úžasné, tak teplý kožíšek v botách jsem nikdy neměla. Pro mě zimomřivce ideální.
Tak ať dobře slouží!![]()
Jen se klidně pochlubte, když je čím ;) Foto celého auta by nebylo? Také gratuluji ke koupi.
Děkuji! Ne že bych se tím chtěla chlubit, ale je to naše první NOVÉ auto, muselo to ven, v té euforii.
Tak to je jasné, že z nového auta má člověk radost a ještě když je úplně nové! Na novém autě se mně vždy moc líbí ta jeho krásná vůně "novosti" uvnitř. Škoda, že nevydrží déle.
P.S. Toto vlákno je přece primárně chlubící,ne? ![]()
jako že je člověk taky choranaptyxický?
(pro ty, kdo viděli fantastická zvířata...)
Smazáno..
Safra, jsem v koncích, na zvířata se teprve chystám a googl nefunguje! ![]()
vanilka Krásné, gratulace :-)
:D pardon, tak já to objasním, myslím, že to nebude žádný spoiler - znamená to, že se zvětšuje podle prostoru, který má k dispozici - když je větší prostor, sám se zvětší a naopak.
Jo, tak to sedí!
ano ano přesně takový jsou moje krámy!:-))
(bych si na to slovo bez googlu teda v životě nevzpomněla a to jsem na tom byla v pátek:P
Jednoznačně. Nejlepším důkazem jsou zrovna auta - libovolně velký kufr vždy zaplníme.
To slovo se musím naučit.
Krásné!
uz mi prisel ten beautybox od marie claire a mam v nem favorita, kteryho si musim koupit v plnym baleni - mark scrub z kavy s kokosovou vuni. vcera jsem ho ozkousela a uplne jsem mu propadla. naopak nejvetsi propadak je rasenka sephora
Sérum, olej na odličovanie a mydlá.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články