ty mejdla vypadaj moc pěkně a koukám, že u nás je maj taky!
(Jsem hrozná,jdu po obalech)
ty mejdla vypadaj moc pěkně a koukám, že u nás je maj taky!
(Jsem hrozná,jdu po obalech)
No aj mne sa obaly páčia, plus majú dobré zloženie, doporučovala mi ich kamarátka a aj som čítala kladné hodnotenia, takže sa čudujem že som ich neobjednala už skôr. ![]()
to je peklo ale, člověk se jde jenom mrknout a už má zas v košíku naskládaný věci za 800...![]()
Odkud to je? Ta mýdla chci! (Fakt nám zrovna dochází
)
ještě jsem nekoupila, ale už jsem rezervovala...ach jo, snad bude mít máma teda aspoň radost, když je to taková pálka :D
Ajajaj. Už máš objednáno? (Že bych se přiživila;-))
jo, mám, já jsem potřebovala ještě i něco dalšího, jako ono se vždycky něco najde, ale zrovna včera jsem si říkala, že musim koupit zubní kartáčky a tady je maj a i o něco levnější než jinde. A krém na obličej. No. Jako vždycky prostě :-D
snad bude, já bych o takovou věc moc stála, mám akorát tu starou rozvrzanou pekárnu, která ne a ne zdechnout a třeba bílky a šlehačku šlehám v takovým ručním šlehači, kterej je snad starší než já
A já to teda vyzvedávám osobně ve Florentinu, je to rychlý, pohodlný, zadarmo...
až vyhraju ve sportce, jeden vám pošlu :D píšu si vás do seznamu "komu udělám radost, až nebudu vědět,co s prachama" :)
hehe, díky, doufám, že na mě teda dojde :-D
No, já hlavně doufala, že bych se vyhnula právě tomu "ještě tohle, ještě tamto..." Florentino bude hádám na Florenci, dík za radu.
naproti bílý labuti
paktofonika Potrefenáhusa Fakt vám verbena voní? Já s ní mám problém, připomíná mi kosmetiku v hotelech. V InterContinentalu ji mají snad všude na světě...
Deodorant bez hlinikovych soli Borotalco Pure. A jsem rada, ze uz ho ani nemusim dovazet. Zkousela jsem Vichy a par jinych, ale tenhle je zatim nejlepsi. Jen jsem si koupila jednou i ten tuhy deodorant Pure a to byl puch, ten jsem musela vyhodit, vubec neodpovida vuni tomu spreji. Na cestovani pouzivam Borotalco Invisible tuhy deodorant.

Já si dnes vyzvedla první objednávku v mixit, na doporučení kamarádky, mám musli úplně podle představ, kaši pro mámu a ještě to mrazem sušený ovoce a to sem musela sama před sebou schovat, to je tak dobrý ![]()
to mrazem sušený ovoce je uplně skvělý, nejlepší ze všeho!
mně verbena fakt voní. Ale mejdla jsem si objednala med s bergamotem a hřebíček :-)
To mi pripomina, ze taky budu muset zase objednat. Mam tam taky jedno vytuneny muesli a suseny jahody a banan jsou perfektni.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.