whiskas boty jsou super. Ja neco takovyho (min hezkyho) taham uz druhej rok, i do mesta :)
Co jste si dnes koupili/y?
whiskas děkuji
whiskas boty i kabelka jsou bozii![]()
Dadoo Já je tedy plánuji nosit i mimo les
. Zítra si pro ně jdu a vsadím se, že se okamžitě oteplí
.
razorblade Že? Přijdu mi o.k. i do města.
711990
na kabelku jsem zvědavá, zvláště na délku popruhu. Uvidíme ... Přiznám se, že mě zaujala hlavně barva, protože tu zelenou, kterou jsem zkoušela v COS, už na webu nevidím.
Karja Mně teď taky přišla obří krabice z Manga a fakt by mě zajímalo, jak tam sekají velikosti, protože polovina věcí je mi malá a ta druhá ve stejném čísle velká
Nechala jsem si nakonec teda dvoje šaty-a jedny jen díky tomu, že jsem měla podezření a objednala si je rovnou ve dvou velikostech!
Dadoo tie zelené mám tiež objednané, ale ešte neprišli. Mám sa na ne tešiť?
Janulik03 Já myslím, že ano. Alespoň já se na ně těším.
Moc se mi líbí ten dezén.
A máš objednané tyhle stejné jako já, nebo tam jsou ještě jedny zelené, pruhované..?
whiskas Kabelka je pěkná! Odkud prosím je?
Já dnes nakoupila boty. Inženýři z Vagabondu trochu nevymysleli, jak se do nich bude obouvat... Ale tak hodně klouzavou ponožku nebo naboso to jde... Co by člověk pro krásu... (protože krásný jsou).

A pak ještě rolák, koukala jsem na něj už nějakou dobu a jakmile byl za 20% ceny, tak jsem koupila.

whiskas v COS jsem viděla jen takovou světlejší zelenou kabelku, docela hezká, ale semiš a to nechci. Tahle je hezčí a koukám, že ani ne úplně malá. Chtěla jsem původně černou, ale těma zelenýma jsi mě navnadila.
whiskas Kabelka je pěkná! Odkud prosím je?
Je to kabelka od Vagabondu https://www.freshlabels.cz/produkty/vagabond-valencia-vg155/ ![]()
já vim ten stop stav a zákaz no a budu to nosit po městě, na cvičení je to škoda

Pavlena Boty vypadají skvěle a ten rolák
. To je Allsaints?
Dadoo ten istý vzor, len neviem čo na to mojekrivky ![]()
Mutziputzi to triko vypada moc pekne, myslim, ze tobe pujde vyborne :)
Garfie Vid, jsem myslela, jak to vsechno vyridim a zatim mam ozkousene tri veci a jako nic moc, presne ty velikosti. Dneska se pustim do zbytku. Ale potesujici na obrich krabicich z manga je, ze nejsou zase tak obri, nemaj to sbytecne naplneny plastem, proste tam napechujou ty hadry, jednou jsem objednavala tri svetry z Reserved a prisla mi krabice jak od trouby:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025