Aha jezis uz to chapu, jako ze sundat pri navseteve WC, ja furt premyslela, jakej jazyk maj dvere na WC, asi bych si mela honem precit nejakou ceskou knizku, at mi nehcatra matersky jazyk.
Ony tyto vetsinou maji zapinani dole :)
Aha jezis uz to chapu, jako ze sundat pri navseteve WC, ja furt premyslela, jakej jazyk maj dvere na WC, asi bych si mela honem precit nejakou ceskou knizku, at mi nehcatra matersky jazyk.
Ony tyto vetsinou maji zapinani dole :)
mne dneska prisel kapslovy kavovar. obycejnej malej od tchibo, kterej jsem dostala jako darek k predplatnymu apetitu. budu se muset naucit pit kafe nebo si zacit zvat navstevy :D
A já zas jak idiot přemýšlím, co je "at mi nehcatra matersky jazyk" ![]()
ha ha, to se mi stava, kdyz pisu moc rychle, driv zmacknu to co je az dalsi, pardon :)
řekla bych, že jsou to dvě informaci - spojovací jazyk je část mezi podprsenkou a kalhotkama a pak s tím cukáte u dveří na wc, když to chcete sundat :-D
Ale moc hezký jste si to všechno koupila. Já si nekoupila nic, protože mi všude přišlo, že skoro žádný slevy nejsou.
sem byla pomalá :-(
Na zkoušku malý stolní mixér. Jsem se rozhodla být zdravá :-)
Uvidím, jestli po počátečním nadšení nezapadá prachem.
Haha.. to zas bude manžel nadávat
(při velikosti mé kuchyně se ale ani moc nedivím)
Připomněla jste mi, že bych mohla oprášit odšťavňovač :)
No ja jsem prave moc nakupovat nechtela, ale slevy byly fajn. Uvazovala jsem o televizi, ze bych pres telefon napichla Netflix, ale ta vyhlidnuta mi utekla, vecer jsem usnula a do rana vyprodali, tak mozna na vanoce. Furt nevim, ale zrout casu by to asi nebyl, driv jsem mela a zapinala jen vyjmecne.
Ma ten Sencor dobrej vykon? Ja jsem mela Kitchen Aid a to byla desne urvana potvora, pak i skoro novej netesnil jak mel... na to jak byl drazsi teda nic moc. Koupila jsem si Osterizer, ne ze retro, ale vylozene starej a ten slape jak hodinky, neni tak urvanej a ma vyssi vykon, pritom je to stroj tak cca konec 70 let. Fakt nesrovnatelny, a ovoce a zeleninu ve smoothie zvladne v pohode.
my teď taky máme (po asi 7 letech, co jsme neměli) a zapínáme fakt výjimečně. Já televizi jako kulisu úplně nesnáším a český programy jsou tak strašný strašný, že to fakt nehrozí, aby telka jela furt.
No jo vlastne, to jsem si ani neuvedomila, ceska TV. No tak to tady (nastesti) nechytnu haha. Me obcas jako kulisa bezivaly dokumentarni poradu o interierech a renovacich, to me teda bavi, vylozene guilty pleasure, nebo vareni jeste.
jsem nemocna a tv jsem (krome ct24) pustila po .... no ja nevim, kdy jsem se naposled na neco divala, uz jsou to urcite roky. A mam prave jako kulisu primu a to se neda, to se neda, u toho musi byt ubytek mozkovych bunek rychlosti primo kosmickou.
no když člověk odvykne, tak se to fakt nedá
ja prave uvazuju, ze az se budu stehovat, tak ze uz tv v novem byte ani mit nebudu. Mam ji jen kvuli ct24, kterou poustim, jinak je to zbytecny kram skoro.
je, my teda máme zadara nějakou vyřazenou kdovíodkud a dost megamaxi, tvářila jsem se na ni fakt dost kysele, no ale na ty filmy se na tom kouká fakt dobře, tak to mě s tím trochu smířilo. Ale nemáme ji ani připojenou k anténě. Zapnutá byla naposled někdy v pátek.
Tak jo, ja behem dneska sehnala vsechNy vanocni darky.. :-)
Fiha, tak to vam zavidim - mam dva dny volna, nevim, zda uklidit, nedelat nic nebo jit nakupovat darky. Jak se znam, budu jeste hodinu tady, pak se najim, pak tady a pak nestihnu nic..![]()
Nic si z toho nedělej, já taky chvilku tápala a přemýšlela, jaký zákeřný druh zámku, lígru či západky má to prádlo připomínat.
Myčku. Stará nám odešla asi po dvanácti letech. Budiž jí sběrný dvůr lehký. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.