To jsem si taky nedávno říkala. Ale kdo to má pak čistit...
Co jste si dnes koupili/y?
ja jsem tv nejdriv taky nechtela, ale nasi me presvedcili a jsem rada. neumim si predstavit vecer bez tv zprav a taky se v tv divam na serialy, ktery vetsina lidi stahuje. kazdy utery si takhlenpoustim treba danskou vladu, ktera vubec neni shitova. a taky v tv cumim na biatlon a fed cup. vlastne si neumim predstavit, ze bych nemela tv :)
Ma ten Sencor dobrej vykon? Ja jsem mela Kitchen Aid a to byla desne urvana potvora, pak i skoro novej netesnil jak mel... na to jak byl drazsi teda nic moc. Koupila jsem si Osterizer, ne ze retro, ale vylozene starej a ten slape jak hodinky, neni tak urvanej a ma vyssi vykon, pritom je to stroj tak cca konec 70 let. Fakt nesrovnatelny, a ovoce a zeleninu ve smoothie zvladne v pohode.
Ja som asi pred pol rokom kúpila Nutribullet. Bola som skeptická, lebo na slovensku sa predáva cez teleshoping. No ale som to riskla, kúpila som ten výkonejší 900w a nemôžem ho vynachváliť. Rozmixuje úplne všetko. Dokonca aj chia semienka rozmixuje na mikro. Keď som lenivá robím v ňom šľahačku :D Ak ho nechám dlhšie tak zo všetkého urobí kašu, to ja nerada mám rada v smoothie trochu štruktúry. Ale kup roku no. Mám k tomu 2 nože, 4 poháre a asi 4 vrchnáky.
Podobný ako Dadoo som kúpila kamarátke na narodeniny a strašná slabota to je. Až som sa trochu hanbila keď som u nej bola a robila mi smoothie, som si nadávala že som mohla niečo výkonnejšie kúpiť no.
Ano. Souhlas. Nutribulet mi manžel také rozmlouval kvůli způsobu prodeje. Ale je to můj nejoblíbenější kuchyňský pomocník.každé ráno si děkuju, že jsem si ho koupila.
My si nedávno pořídili smart telku a jak mi to napřed připadalo jako zbytečné vyhazování peněz, taky jsem nakonec ráda, že ji máme. Je v ní přímo aplikace Netflixu, který máme předplacený, takže nemusíme koukat na filmy/seriály na PC (a appka je tam i pro HBO Go např.), muž si tam pouští z netu nějaké herní streamy, no a i na ty zprávy a sport se na tom kouká pohodlněji. A samozřejmě se k ní dá připojit exterňák a dívat se na cokoli z něj, případně si na něj nahrávat pořady z TV. No a já teda dovedu ocenit aji takový ty tech drobnosti, jako že se mi to automaticky páruje s telefonem, kterej můžu použít místo ovladače, když ten normální nechám na stole a už se mně nechce vstávat... :D
to parovani s telefonem je super. mam doma bose soundlink, na telefonu spotify a muziku uz jinak neposloucham. na filmy koukam jen na pocitaci (taky netflix a podobne), ale rikala jsem si, ze bych si pristi rok poridila napevno umistenej projektor misto telky, vsechno to sparovala a bylo by vystarano :)
Je to sem rada že chválíte ten nutribullet, já o tom uvažuju k vánocům a právě ten teleshoping, no..
Skvělé, také o něm uvažuji jako o dárku. Zajímalo by mě, zda-li rozmixuje i byliny a zeleninu - tvrdou.
Ač neptána, odpovídám. I oříšky.
whiskas rozmixuje všetko, oriešky, mrkvu, zemiaky, jablká no jednoducho som sa ešte nestretla s ničím čo by nerozsekal. A ako som písala, ak ho necháte dlhšie je zo všetkého úplne jemná kaša. Samozrejme to nieje Vitamix, ale to už sa bavíme pomaly o 5násobnej cene. Nekupovala som ho cez Topshop. Na stránke http://nutribullet.sk sú oficiálny predajcovia, medzi nimi aj DM kde som ho dokonca aj videla. Cena je všade rovnaká. Dá sa k nemu dokúpiť sada pohárov a ďalší nôž. Na stránke sú aj obrázky fake bulletov!!!
Pozor na ne!!!
Děkuju za info, už mám vyhlídnuto kde, jens sem váhala jestli tohle nebo jinej. Beru tohle..
Myslím, že píšou vše včetně ledu..proto se mi líbí
Určite aj ľad, ja dávam mrazené ovocie a pohoda. ![]()
Děkuju ![]()
Ounz paktofonika Děkuji. A mohu se ještě zeptat, kerý konkrétně máte? Vím, že jich je více druhů. První mi padl do oka Nutri Bullet 600.
Prosím pěkně, vím sice, že mi ta informace v ČR asi k ničemu nebude, ale odkud je lítačková taška?
Tak jsem se vám šla podívat a nenašla jsem to tam. Krabici už nemám a na přístroji je jen nutribullet magicbullet
model 101S. Asi mám jen nějaký základní, ale jsem spokojená.
Moc děkuji, to mi jako reference stačí :-)-
Když Vás tu vidím, kdybyste v poslední době nějak častěji škytala, tak jsem to já a netflix, děsně si to užívám a
vděčně na Vás myslím!
Litackova taska je vikslajvant z Old navy, je na back order, tak to asi bue trvat, poreferuju, ono to nebud enic moc, ale rikala jsem si, ze kdyz to bude hezka seda, tak v pohode na plaz a na nakup :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články