stes to bych chtěla vidět....
Co jste si dnes koupili/y?
Mutziputzi hele, není každá úplně pitomá, aby si neuměla najít článek, kterej obšlehne
Mutziputzi Hele, jak je to dlouho, co to tu Catherine schytala za devadesátkové kudrny?
Sweet Potato devadesátkový kudrny byly hnusný i v devadesátkách, když byly blbě udělaný, přetužený...to jsme za jedno
Mutziputzi ja teda netusim kde to ty zenske berou, jestli z nejakych webu ci casaku nebo jim to namelduje jejich kadernice, ale ve svem okoli naprosto zjevne modni vlny v ucesech/barvach/delkach pozoruju. vetsinou teda jedou s velkou setrvacnosti, treba z tech co nasedly na vlnku cervenych vlasu kdysi snad 20 let zpatky to par skalnich stale drzi, obcas se vidi i takovy ten barevny melir, ted sede vlasy (vlastni nebo barvene) atp. treba trvala uz se nevidi, jednu dobu byla hit. ted jede zehleni:-) provedeni je druha vec, resim/e modnost.
jeste vzpominam na havrany, to taky jeste vidam, ale jeden cas tu cernocernou patlala snad kazda druha
Mutziputzi viktorka_od splavu ale strihy podlehaji mode, ne? nemusi jit o zadnou extravaganci. Mikado v devadesatkach, kolem roku 2000 a ted je sice porad mikado, ale pokazde vypada jinak. A pamatuju tak 10 -15 let zpatky, kdy se nosili sestrihane/prostrihane a uplne uhlazene vlasy. to by dneska vypada mimo, i kdyz jsou to porad dllouhe vlasy.
Lamicka jj tak
viktorka_od splavu no ale to jsou ty provinční vlny, generace fanynek Saskie Burešový a Marušky Retkový holt ještě nevymřela, jejich dcéry to kolikrát berou za ně...tyhle trvalý, černý jak bota a melíry jak zebra, dolní tmavý-horní blond..to neni nic co bere základ z Vogue a pak se něco ztratí v překladu, to je prostě maloměsto a Chvilka pro tebe
A čo také ombré..
Mutziputzi ano prosim. tekze jeste jednou pro ty vzadu: jsem z malomesta a jsem rada ze inspiraci mohu cerpat zde![]()
viktorka_od splavu jak myslíš
viktorka_od splavu jasně,taky se nechám ráda inspirovat
do zmíněného COSu chodím ráda,ale mám jen jeden svetr a nějaké doplňky...já ve všem vypadám tak nějak divně...jo,kecám,mám ještě pruhovanou letní sukni...
a ještě jsem chtěla říct,ze se mi tady moc líbí ta přátelská atmosféra,nikdo není uštěpačný,neuráží se-ani ostatní,dobře se to tady čte a sleduje (tímto všem zúčastněným děkuji![]()
s touhle všude jezdil její vlastní kadeřník a její vlasy chtěly miliony žen, a tohle byl její iconic look, ale mám tak nějak pocit, že mít to na hlavě někdo dnes, asi to nebude to pravé ořechové ![]()

Jiná Realita mně se vlasy Jennifer Aniston převážně líbí, ale tenhle účes a teda zejména jeho oblibu jsem nepochopila ani v těch 90., kdy to bylo aktuální.
Jiná Realita Tá verzia sa mi nikdy nepáčila, ale toto by som kľudne brala i dnes (keby sa mi chcelo každý deň pekliť s žehlením)

Mutziputzi
s touhle všude jezdil její vlastní kadeřník a její vlasy chtěly miliony žen, a tohle byl její iconic look, ale mám tak nějak pocit, že mít to na hlavě někdo dnes, asi to nebude to pravé ořechové
S touhle fotkou jsem jako teenagerka chodila k holici taky![]()
a jsem rada, ze z te doby neexistuje moc fotek![]()
a ono je teda rozhodně víc trendů, které nosily celebrity třeba v těch 90s, daly za ně hodně prachů, byl to trend, a kdekdo to chtěl, nebyl to styl máň z horní dolní, a teď jako strašný. ale paměť je milosrdná.
třeba tohle taky frčelo, řekla bych, že jednu dobu to byl pro změnu iconic look meg. nebo krátké pixie celé nagelované a vytrčené směrem nahoru. něco takového nosila třeba victoria nebo dokonce bych řekla i halle berry.
Wanda von Dunajew Jo, přesně. A pak ještě to mikádo.

Jiná Realita myslis takovej ten ukrutnej dvoji uces? Vpredu podkova, kolikrat i strasne dlouha, zatimco vzadu kratky, nagelovany spicky? To bylo strasny...
Uff, teda sledovat jestli mám mikádo (kdybych ho teda měla) zastřižený trendy nebo netrendy by mi asi zabilo![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025