špagátek a pravítko?![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Taky v dílně. Já tam v záchvatu nadšení, že konečně nebudu mít věci na třech, mnoho kilometrů od sebe vzdálených místech, odstěhovala úplně všecko! No, skoro :-)
Nějak to do rána přežiju, jojo.
Zas tak malej ho nemám, tyhle kšefty radši dělejte s někým jiným, jo.![]()
Skutečně jsem musela jít skoro ve čtvrt na jedenáct vyhrabat krabičku s šitím, abych si změřila obvod zápěstí? ![]()
Tak se pochlubte, když už jste si dala tu práci.
A to jsem kdysi ještě někde četla, že byste si měli obemknout zápěstí prsty druhé ruky (spojit palec a prostředník). Kolem krku by to mělo být 2x (vpředu spojíte palce a vzadu prostřeníky) a kolem pasu 4x.
Zápěstí i krk ještě dám v pohodě, zato v pase kus chybí ![]()
kruci, tak tohle jsem musela zkusit i já :-) ale asi jsem to nějak nepochopila ...![]()
kratky prsty, to je jasny;-)
Co konkrétně? Ono se to blbě popisuje.
Vy mě taky nutíte dělat prostocviky takhle před spaním... Zápěstí jen tak tak, krk s celkem velkou rezervou a pas, ačkoliv jsem tomu teda vůbec nevěřila, taky s rezervou ( na délku článku prstu
).
Já mám krátký prsty, fakt. Pobrat oktávu na klavíru mi dělalo problém.
Ja mam teda obrovsky stesti, ze mam dlouhy prsty na rukou, a ze tohle pravidlo neexistuje taky na boky
No vidíte! :)
To se musíte měřit přesně v pase a ne kolem boků...
oprava - pochopila bych, kdybych si pořádně přečetla návod, nebyl mi jasný ten krk a pas, protože jsem si nepřečtla tu druhou závorku a ppřemýšlela jsem, jak spojit prostředníček a palcem na jedné ruce - 2x a obejmout si tak krk... no, tak stane se, že
takže pokus zopakován :-)
Já jsem tam tu druhou závorku dopisovala později, asi jste to četla ještě před editací :)
Já teda dlouhé prsty nemám a vždycky jsem to považovala za nevýhodu. Až doteď...
Kdybyste to zvládla, tak jak to popisujete, byla byste asi něco jako hadí žena.
no tak to potom joooo :-) hned se cítím chytřejší :-)
btw, fakt nemám odhad, když už jsem vstala, abych provedla pokus zápěstí, krk, pas, tak jsem zkusila i to zápěstí na cm... si říkám, to není možné, 15 cm, to je docela hodně, tak tlusté zápěstí JÁ rozhodně nemám, no a co myslíte, bez milimetru dvou tam je ta patnáctka :-)
no však mi to taky nešlo :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články