Myslím, že vyhraju já nebo to bude remíza.
Kvůli širokému nosu mi nesedí žádné brýle a všechy obroučky jsou mi úzké přes obličej, takže vypadám, jako bych si vybírala dětské. ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Jsem v tom s vámi, bez 2mm 17cm. ![]()
Ups
Myslela jsem si, ze pres prsa a zapesti jsem stihla. Myslela jsem, ze mam min nez 15, po zmereni nekolika dam jsem myslela, ze taky 15 a mam 16. Jsem tlustaaaaa. Krk dam, zapesti palec s malickem tesne nedam. Pas nezkousim. Nos se meri jak?
Boze az se manzel vecer zepta, cos delala cely volny den? Merila si zapesti, krk a nos ![]()
Já jsem jednou (tuším v Orsay) neprostrčila hlavu ven z roláku. Mám malou hlavu, všechny brýle v optice jsou mi široký. Jestli si to někdo koupil, musel mít hlavu leda odepínací.
Svetr, knížku a hlavně jízdenky do Berlína na příští víkend ![]()

Jak to tady pročítám, tak jsem řadě z vás udělala zábavu na večer... Dnes můžeme měřit třeba kotníky...![]()
no mně ty odhady čehokoliv moc nejdou... taky mě 15 překvapila. ale třeba ten krk mám fakt na volno a pas na 3x plus cca centimetr, takže tam je to cajk :-)
jsem si vzpomnela, jak nam na gymplu pan profesor biologie meril sirku a delku lebky, nosu, oci... a pak nas zarazoval do skupin, mozna jeste podle hitlera :D
ja taky nemam 68 :D
Téma pasu bych raději vynechala....hlavně přesně nechápu, jak to změřit, aniž bych si vykloubila ruce :-)
Zápěstí 15, tak jsem žila v domění, že ho mám útlé
, obejmu ale i palec/ malíček, mimochodem, pravé mám trochu štíhlejší, nebo na pravé ruce kratší prsty :-) Krk v pohodě....ale ten pas achich achich :-(
Mě v pase chybí jedna ruka.
Záda dobrý, ale to břicho!
Přesně, s láskou vzpomínám na těhotenství, kdy jsem vypadala stejně jako teď, ale nesnažila se to skrývat ![]()
Jako jak se měří pas? To nějak nechápu
Dáre si ruky vbok, malíčky na bokoch v páse, spojíte palce vpredu a potom zas vzadu, pokiaľ sa prsty dotknú, ste vyvolená. :D
Jo ahá! To jsou teda prostocviky :D
nemaje v praci krejcovsky metr, donutily jsme me vyhledat provazek
vzdy jsem pokladala sva zapesti za velmi utla, vsechny reminky na hodinkach jsem musela zkracovat, no a poctivych 15 cm :)
pas odmitam zkouset
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články