Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Online Janulik03
20233 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 11:16
Reakce na dzizisketa:

Offline Pavlena
6917 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 11:17

Teď nevím, jestli to měřím dobře. Pas = 4 ruce i přes svetr, krk = 2 ruce s velkou rezervou, zápěstí objemu taky s velkou rezervou. Ale je fakt, že mám dlouhé prsty.

Se špagátkem a metrem tu blbnout nebudu, to by si asi kolegové všimli a dost by se divili..

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 11:18
Reakce na Noren:

Užijte si Berlín, budu se těšit na fotky.

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 11:32
Reakce na Bledule:

S šířkou obrouček problém většinou nemám, ale bohužel mi brýle nikdy nedosednou až na nos. 

Offline Lilly_Ku
4527 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 11:46
Reakce na nellielovett:

k berlinu bych tu mela jednu minihistorku: vcera jsem nenasla sve kolo na obvyklem miste, tak jsem se automaticky zacala samonasirat na ty asocialy, co tu vsude po ulicich kradou. a v momente, kdy uz jsem byla celkem namichnuta a sebelitostiva k tomu, jsem si uvedomila, ze jsem kolo po navratu z posledni akce nechala vyjimecne stat za rohem.

no comment :D

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 11:52
Reakce na Lilly_Ku:

Přítelovi rodiče zaparkovali v Brně na Třídě kpt.Jaroše (takový delší blok domů, uprostřed silnice a parčík). Auto jim ukradli, vše nahlásili na policii. Policajt se jich pro jistotu zeptal, jestli opravdu kontrolovali celou ulici i ty okolní. No...auto našli o ulici dál. Prej je to běžné, ulice jsou prej podobné a stává se to často.  

Offline Lilly_Ku
4527 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 12:24
Reakce na nellielovett:

tak to je presny :)

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 12:47
Reakce na Lilly_Ku:

Ale tak jó, stane se. 

Online barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 13:20
Reakce na Kokoska:

A to jsem kdysi ještě někde četla, že byste si měli obemknout zápěstí prsty druhé ruky (spojit palec a prostředník). Kolem krku by to mělo být 2x (vpředu spojíte palce a vzadu prostřeníky) a kolem pasu 4x.

Zápěstí i krk ještě dám v pohodě, zato v pase kus chybí 

Spojit prsty? Bez problému!

Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 13:23
Reakce na barbucha:

Tak to jsem radši jako neviděla! 

Online barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 13:28
Reakce na nellielovett:

Přítelovi rodiče zaparkovali v Brně na Třídě kpt.Jaroše (takový delší blok domů, uprostřed silnice a parčík). Auto jim ukradli, vše nahlásili na policii. Policajt se jich pro jistotu zeptal, jestli opravdu kontrolovali celou ulici i ty okolní. No...auto našli o ulici dál. Prej je to běžné, ulice jsou prej podobné a stává se to často.  

Takhle jsem jednou vyvolala poplach na letištním parkovišti. Ehm, jiné podlaží...

Na druhou stranu, kdysi nám skutečně ukradli auto, který jsme pak našli o ulici dál. No, auto... starou škodovku prostě  Měla drobnou závadu, o který jsme samozřejmě věděli jen my: aby svítila světla (resp. zůstala svítit), bylo nutné podpořit tlačítko sirkou  No a zloděj to po marných pokusech o jízdu v noci zjevně vzdal

Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 13:35

Hm, když kdysi ukradli auto mně z parkoviště u samoobsluhy ve Strašnicích, kde stálo asi 4 hodiny, než jsem si v okolí zařídila vše potřebné, policajti mě jen poučili, že to je přeci jasný, že auta stojící tam dýl než hodinu se kradou a že se otvírají naříznutým tenisákem. Byla  to fabie a ty měly nějaké zámky, které otevřel tlak vzduchu. Takže nařízlý tenisák stačilo přiložit dírou na zámek, bouchnout do něj a voilá, auto bylo otevřené.

Online Janulik03
20233 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 13:53
Reakce na Kokoska:

Hm, když kdysi ukradli auto mně z parkoviště u samoobsluhy ve Strašnicích, kde stálo asi 4 hodiny, než jsem si v okolí zařídila vše potřebné, policajti mě jen poučili, že to je přeci jasný, že auta stojící tam dýl než hodinu se kradou a že se otvírají naříznutým tenisákem. Byla  to fabie a ty měly nějaké zámky, které otevřel tlak vzduchu. Takže nařízlý tenisák stačilo přiložit dírou na zámek, bouchnout do něj a voilá, auto bylo otevřené.

Že som toto nevedela, ke som si zabuchla auto (Otcovu škodovku). Nemusela somprácne vysvetlovať. prečo je vykrútené tesnenie na prednom okne. Strčila som tade drôt a tým sa mi podarilo otvorit kufor (ovládanie bolo dolu na prahu predných dverí). No ale zas je pravda, že tenisák som pri sebe aj tak nemala. :)

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 14:15
Reakce na barbucha:

Haha. 

Offline Noren
616 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 14:23
Reakce na nellielovett:

Díky, jedu už podruhé letos a strašně jsem si Berlín oblíbila.

Lilly_Ku Dobrá historka...ne, že bych podobné situace neznala A to kolo Vám závidím, to se mi v Berlíně hrozně líbilo jak všichni jezdí na kole. Plánuju od jara začít jezdit část cesty do práce, ale nemůžu kolo každé ráno tahat metrem, takže ho budu nechávat někde zamčené u metra. Jsem zvědavá, jak dlouho tam vydrží...

Offline LennH
158 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 15:28

Kokoska  Janulik03  Ti, kteri pracuji na vyvoji zamku, se tise pochechtavaji :D

Offline Dadoo
11682 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 18:36

Hlásím zápěstí 15,5. Aspoň někde jsem štíhlá 

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 18:45
Reakce na Dadoo:

14,8 zápěstí , krk v pohodě, ale ten pas , uá  

Offline Friga
2133 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 19:11

Zapesti mam 15,4 cm a to jsem si vzdycky myslela, ze ho mam siroke . Krk i pas v pohode s i rezervou 

A dneska jsem si koupila zeleny korektor Dior Fix it colour a rtenku Lancome L'Absolu rouge odstin 08 (stredne tmavy chladny ruzovy odstin, vypada velmi prirozene). 

Offline Dadoo
11682 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 20:15

Zatím nekoupila, jen rezervovala kozačky od Tamaris, takové jakosemišové, látkové, napínací, na pěkném podpatku s malou platformou. Do toho by se mi mohla vejít jedna a nekvrdlat se druhá noha. Závěje nečekám, jezdím autem, tak by to mohlo být ok. Už jsem si je zkoušela v 39, ale... už budu kupovat raději 40.