Zápěstí 14 cm, v pohodě si ho obemknu nejen palcem a prostředníčkem, ale i palcem a ukazováčkem. Krk ještě s velkou rezervou v obou případech, na pas by mi ovšem nestačily ani tři páry prstů ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
No jo, jenže pokud jde o ten pas, tak zrovna Vy to máte na koho svést.
Já mám taky těsně za kloubem asi 14,8 a vždycky jsem měla problém s kovovýma náramkama na hodinkách a s náramkama vůbec - které se mi líbily, vždycky mi byly velké.
ha, tak to bacha, já i palcem a malíčkem, a nemám žádné extra dlouhé prsty, abyste si nemyslely :-) ale je fakt, že krátké taky ne, takový průměr... řekla bych. musím zítra ještě jednou prověřit to s tou patnáctkou :-)
Neprovokujte s tím tlustým zápěstím, jo!
Palcem i malíčkem v pohodě, to tam ještě zbývá kus volného místa. Nejtěsnější je to s ukazováčkem, ale ani tak to neškrtí. Zas mi ale otejkaj kotníky, aby se to trochu vyvážilo ![]()
Já i palcem a malíčkem. Žádná výhra to není, sehnat hezké malé hodinky není skoro možné.
Donutily jste mne jít pro metr. 13 natěsno.
Několikery hodinky, co jsem dostala, jsem si vždy nechávala upravovat. U kovových odebrat pár článků, kožený řemínek mi vyměňovali za dětský ![]()
Horší je ale pro mě výběr brýlí. Přijde mi, že nemám nijak extra štíhlý obličej, spíš takový plnější, ale asi mám děsně malou hlavu oproti jiným dospělým ženám, takže naprostá většina dámských brýlí je mi hrozně široká. Tolik se mi líbí ty masivnější plastové obroučky, ale ještě jsem nenarazila na jediné, které by mi sedly. Dětské jsou ale zas už dost těsné a nevypadá to pěkně.
A my se 17-ti cm máme prostě silné kosti - aspoň vidím, že to co jsem léta používala jako výmluvu při koukání na váhu, není vlastně vůbec výmluva.
Ježiš, změřte se ještě někdo s normálními mírami, ať v tom nejsem sama ( s razorblade ).
S brýlemi vůbec nezačínejte - až se tady začne měřit šířka kořene nosu, bezkonkurenčně vyhraju ( a ne, nebude nejužší )
Boty, ve kterých bych nemusela úplně zmrznout. Vejdu se do nich i v teplých ponožkách. V CCC je teď 30% sleva.
ty sem si koupila asi pred cca dvema mesici a nosim je skoro denne.![]()
Jsou dost pohodlne a tim jak maji vysokou podrazku tak nezebe.
já vás v tom nenechám! zápěstí, krk i pas vše odpovídá požadovaným násobkům. ale s nosem (zejména na délku) mi těžko konkurovat!
ale zas na druhou stranu - to je tak dokonalý ňuchací nástroj na vůně...
Teda dámy, perfektne som sa pobavila. Škoda že som to otvorila až teraz ráno. Musím zistiť svoje miery . Len sa obávam, že tých rúk na pás budem potrebovať teda podstatne viac. 4x? Cháá.
To jsou ty samé? No tak to je gól.
cha cha, ja mám rovnako zlý odhad. tak som si čítala tú diskusie, a myslela som si, že vás ohúrim nejakým číslom okolo dvanástky, pretože som bola skalopevne presvedčená, že mám najútlejšie zápästie na svete :-)
Prosím pekne, je to tam, 15 cm :-)
jestli tak nutne potrebujete videt malé číslo, zmerim vám nektere dite ![]()
jinak byly časy, kdyz jsrm ten pas obesla rukama na 3x. To jsem si myslela, ze jsem tlusta!
uplne ty same,jen maji hladkou nebo brousenou kuzi.Ja mam tu hladkou.:-)tak presne nevim jakou mas ty.Z fotky to moc poznat nejde.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články