ty vypadaji hodne dobre, mam natahovaci kozacky rada, nakonec jsou nejpohodlnejsi
Co jste si dnes koupili/y?
ty sem si koupila asi pred cca dvema mesici a nosim je skoro denne.![]()
Jsou dost pohodlne a tim jak maji vysokou podrazku tak nezebe.
Hlásím, že boty nedřou, netlačí, ale jak jsou tvrdé zespoda, mám po dnešku úplně bolavá bříška palců. A to jsem v nich měla teplé, tedy měkké vložky.
Dcera mi je taky schválila. Navíc mají dlouhý zip.
ted jenom jestli je opravdu na té levé noze nahoře dopnu. Ty zkoušené v 39 měly klasicky nahoře na zipu onen bezpečnostní bazmek, aby se nedaly dopnout. Nechápu, čím myslí ti, co to takhle připínají.
Tak zítra uvidím. Snad..
Nekoupila jsem si nic, ale nahlodaly jste mě a musela jsem si změřit zápěstí - 18 cm. A když jsem byla v tom, tak jsem vzala ještě obvod hlavy - 59 cm. Pas neprozradím, ale jsem prostě celá velká. ![]()
Možná by to patřilo špíš do jídelního vlákna - ale koupila jsem si vejcovar. Dokonalá blbůstka. Už týden snídám vejce na hniličku, což se mi v kastrůlku skoro nikdy nepodařilo docílit.
Jo, tak zas tady pro to je fakt prihodnej teren, mesto je placka, vsude cyklisticky stezky, ridici vycviceni ... takze se tu jezdi fakt dobre. vpraze si dokazu predstavit, ze by treba clovel i chtel, ale okolnosti nejsou tak priznive. nebo se mylim? nemam moc o praze prehled v tomhle smeru ...
Uzijte si berlin!
Chacha, Vy mi dáváte, taky jsem si tu hlavu musela změřit - a co myslíte - 59 cm.
Prostě máme hezky protaženou hlavu, kdo má míň, má ji placatou - to je horší. ![]()
Pche, co je to proti mým 63 cm
. Kromě zimních čepic nemám absolutně šanci si vybrat nějaký klobouk nebo jinou pokrývku hlavy![]()
. A to i u těch čepic musím mít štěstí.
Hlásím, že boty nedřou, netlačí, ale jak jsou tvrdé zespoda, mám po dnešku úplně bolavá bříška palců. A to jsem v nich měla teplé, tedy měkké vložky.
Kvůli otlakům si kupuji slabé pěnové vložky, takové zelené, z Globusu. Jsou moc fajn, došlap skvělý ![]()
Máte buď hodně vlasů nebo velký mozek.
Nakupovat jedině v pánském, i když 63 cm je i na chlapa dost. ![]()
Ehm a jak tu hlavu merite?
Bože, už se zase měří???
Co ještě tak....obvod kolem kotníků? ![]()
(hlava 55)
Jako čelenku.
Bože, už se zase měří???
Co ještě tak....obvod kolem kotníků? ![]()
(hlava 55)
ne zase, jeste stale ![]()
Nevysvětluj a vytáhni metr....hlava, kotníky...![]()
hele, ja neumim zmerit ani dite, porad, ze nam neroste a pak ji zmerila MUDr. a mela o 3 cm vic. hned se vesla do tabulek!
zapesti 15, hlava nevim
Měřit se nebudu, je to blbost... a pak jsem uviděla na pracovním stole ležet krejčovský metr... ![]()
vlozky v nich mam taky a tvrdy se mi nezdaji.Je tedy fakt,ze celodenne nebo na nejakou"turu"sem je jeste nemela.:-)
A to jsem kdysi ještě někde četla, že byste si měli obemknout zápěstí prsty druhé ruky (spojit palec a prostředník). Kolem krku by to mělo být 2x (vpředu spojíte palce a vzadu prostřeníky) a kolem pasu 4x.
Zápěstí i krk ještě dám v pohodě, zato v pase kus chybí ![]()
Super cviky po ránu!
Zápěstí (14,5 cm), kolem krku i ten pas, kupodivu!, všechno v pohodě. Ba dokonce s menší či větší rezervou. Hlava 57 cm. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články