Co jste si dnes koupili/y?
nellielovett bozi![]()
razorbladei jako dost vyzrana tehotna se vejdu s rukama i prsama do XSka, takze podle me ti treba Mko bude uplne v klidu.
Neskusal nahodou niekto tieto? ako sedi velkost?https://www.cosstores.com/en_eur/women/sale/dresses/product.long-cocoon-t-shirt-dress-navy.0746788001.html
Jak padnou COS džíny, velikostně - třeba ve srovnání s Lewiskami? Nebo i tady platí že o číslo menší?
Kúpila som čiernu verziu

nellielovett zatlacim slzu a usetrim. Díky za zprávu!
přišy mi šaty a jsou mi malé a větší nedělají. ![]()

all-black gizehy
Bééé, hlásím se do stáda Birkenů
.

A uznávám, že za ty prachy fakt stojej. Navíc mi barevně jdou perfektně k mojí letní Aignerce
.
Potom se mi povedlo sehnat novou peněženku - já si holt u jinde neumím vybrat![]()
.

A konečně jsem na sebe sehnala u Espritu svoje prvvní košilový šaty
. Trochu retro, ale já tenhle styl ráda.

Ještě bych si k nim chtěla tyhle světlý Mayari, jenže v butiku bohužel nestihli vybalit mojí velikost, tak budu muset objednat dodatečně, jelikož moje černý arche jsou k nim přece jen trochu tvrdý.

wendulka ty bílý pantofle mi už fakt přijdou kapku zdravotnický, jinak fajn
wendulka ty šaty ti fakt moc sluší, ale nosila bych k nim ty co už máš, ty bílý neeeeee
wendulka Velmi ti to sluší, máš moc pěkné šaty. ![]()
Ty bílé sandály bych ted vyškrtla ze seznamu.
Šaty dobrý! Ale klidně k nim nos birkeny co už máš... nebo červený by se mi k nim líbily... ty bílý sou nudný.
wendulka Na tech bilych usetri, fakt des, jinak pecja vsechno.
SunEclipse To je skoda, jsou to fakt hezke saty;-)
Já dneska lezla do těch birkenů s velkou sponou ( Mutziputzi má recht, nejsou vůbec špatný), ale za korkáče, který by se mi hodily asi jen k džínům, ty víc jak dva litry nedám ![]()
Tak jsem si koupila vagabond pantofle (do jinejch vagabondů se mi ty ploutve nevešly), celkem neškodný a snad půjdou i k šatům, a navíc z původní ceny jak za ty zpropadený birkeny byly zlevněný na litr. No.

Jo a eště jedny vagabondy mam na cestě, už je mam v bílý a hodně se mi osvědčily.

Potrefenáhusa viktorka_od splavu whiskas barbucha
No ty, co jsem zkoušela v oficiální obchodě, takhle čistě bílý nebyly, ale krémový nebo jak popsat ten odstín (béžový ne, ty byly tmavší), že právě zdravotnicky nevypadaly, ale na ofstránkách od nich nikde nemůžu najít fotku.![]()
EDIT: mám, tyhle to byly

wendulka vyzeráš v šatách úžasne, skoro som Ťa nespoznala.
wendulka V téhle barvě se mi líbí
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025