Potrefenáhusa díky
špekák je boží!
Co jste si dnes koupili/y?
Ounz k čemu se ten špekák používá? to jsem asi v životě neviděla ![]()
RoSa polštář. Zvykle pod hlavu, ale dají se jím podepřít i jiné části těla.
Ounz aha, dík! a proč se mu tak řiká?
špekák = velkej špekáček :-))
RoSa panč má tvar špekáčku - nakrájenej a opečenej nad ohněm. Asi jakože ftip. Ale funguje vcelku fajn, na takový různý vypodložení, třeba když někoho něco bolí, na četbu a tak
Ounz je a já mám přesně ten, co je na obrázku :-))
daj se tim vypodkládat různý části těla a jak to má tvar toho špekáčku, tak to nikam neujíždí.
Potrefenáhusa jj, ten modrotisk je moc pěknej
Ounz to si budu muset pořídit. Poslední dobou nemůžu spát na břiše, aniž bych si podložily pánev. A stejně mě budí bolest. Ale jinak spát neumim![]()
Fakirka tak není úplně placatej, tak snad to i na břiše půjde.
Fakirka A co vás bolí? Jestli záda, tak bych se na vašem místě něčím podobným určitě nevypodkládala, to ot nejspíš jenom zhoršíte.
Zina bolí mě křížová oblast. Pokud ležím na břiše na rovném bez polštáře , tak dobry, ale s polštářem ne. Dávám si pod pánev malý placaté polštářek, je to trochu lepší. Přes den jsem ok. Cvičím jógu a když je něco v nepohodě, tak to rozcvicim
Fakirka tyjo tak špekáček ale určitě není placatej polštář. Dá se slehnout, ale ne do placata. Vím, že nevyžádaná rada, ale někdy (taky ne vždy) dokáže hodné pomoct fyzioterapie, ale to už si asi zkoušela?
Fakirka To jsem si tipovala, že asi kříž, mám to podobně. A malej placatej polštářek mi přijde ok, protože vyrovná to větší prohnutí v lehu na břiše, ale polštář od Ounz mi tím nepravidelným tvarem na to nepřijde dobrej, respektive mi na tohle přijde vyloženě blbej. Ale taky nevyžádaná rada, no :-).
Zina já si ho dávám (spekacka) buď mezi kolena při spaní na boku nebo pod kolena při lezení na zádech nebo pod vytrcenou nohu do pravyho úhlu při spaní na brise, vsechno na radu fyzio, ale já teda neřeším kříž, ale kyčle.
a pak ty různý podkládání u čtení, na to je dost geniální, jak prave kvůli tomu buřtu nikam neujizdi
A je docela malej-měřítko kindle

Zina no asi máš pravdu, musela bych ho ohmatat. Můj placatý polštářek už dosluhuje, tak hledám náhradu. Nejlíp mi je, když cvičím jógu fakt každý den. To se ale často nepodari.
povlečení ![]()
![]()
Potrefenáhusa Jo to povleceni je moc hezky!
Potrefenáhusa Na všechno, cos popsala, je dobrej za mě, jen prostě pod břicho bych si ho kvůli tomu tvaru nedala a pod záda teda taky ne.
Jinak nám na fyzioterapii říkali, žen ideální je spát na zádech a že se na to dá zvyknout i v dospělosti, ale mně to teda moc nejde.
Zina mě to taky nejde. Vůbec tak neusnu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025