Zina no já mám zkrácený svaly na stehnech a i když na to denne cvicim, tak mi je ležení na zádech delší dobu kvůli tomu nepohodlný - po chvili bych nevědomky vystrcila koleno do strany a to mě zas křiví jinak (snazim se tomu vyhnout) nebo je prave dobrý podložit ty kolena zespodu špekáčkem
Co jste si dnes koupili/y?
Jiná Realita povlečení je z Háemka-brala jsem asi před měsícem v myslbeku poslední, na netu myslím snad ani vůbec nebylo
(těžký povzdech) ...ale díky i tak :)
Potrefenáhusa já zas u natažených nohou cítím bederku, bych musela spát s pokrčenýma kolenama, což teda nevím, no. Ale fakt je, že na józe se mi povedlo usnout při Feldenkreisově metodě (takový to postupný uvědomování si palce na noze, prstů, nártu atd), a to v lehu na zádech, na zemi na karimatce, mezi 10 cizíma lidma a v pravý poledne, tak asi nějak schopná toho jsem :-).
Zina jezis u toho já usinam tak do 10 vteřin, ať jsem kde jsem!
Zina mozna taky potrebujes spekacka pod kolena?
Zina tyjo, já na zádech usnu jen úplně vyčerpaná, jinak ne..
Ounz Ani u toho Fledenkreise? My jsme ho dělali vždycky na konci jógy a usnula tak půlka lidí, některý i dost nahlas :-) :-).
Zina to zkusim ![]()
Feldenkreisově metodě (takový to postupný uvědomování si palce na noze, prstů, nártu atd), a to v lehu na zádech, na zemi na karimatce, mezi 10 cizíma lidma a v pravý poledne, tak asi nějak schopná toho jsem :-).
jee to mě kdysi jako malý dítě naučila maminka, jsem nevěděla že to má odborný název!![]()
viktorka_od splavu To je taková fyzioterapeutická metoda, dost odborná, učí se to tuším ve Vídni, v Praze na to má atestaci minimum fyzioterapeutů, a to uvědomování si těla je součástí toho ale samozřejmě to není celá metoda:-D.
Karja se musím zeptat maminky, odkud to má
viktorka_od splavu Tak to bude něco jako počítání oveček ne? Asi je to mnohem funkčnější, možná to má z nějaké relaxace;-).
Karja já právě nevím, kde by přišla maminka skoro padesát let zpátky k nějaké relaxaci, to ani to slovo nikdo neznal žejo![]()
viktorka_od splavu Tak nějaká meditace, odpočinek, to už se třeba po nějaké námaze fyzické/psychické dělávalo. Schválně se zeptej:-D. Možná by nebylo od věci zjistit, odkud to vzal ten Feldenkreis:-D.
viktorka_od splavu Tak nějaká meditace, odpočinek, to už se třeba po nějaké námaze fyzické/psychické dělávalo. Schválně se zeptej:-D. Možná by nebylo od věci zjistit, odkud to vzal ten Feldenkreis:-D.
:-D. Možná by nebylo od věci zjistit, odkud to vzal ten Feldenkreis:-D.
ten to vzal z jogy, je to podtyp jogy, ktery se jmenuje nidra :)
Skat Diky! Ja jsem jednu knihu o Feldenkreisove metode I jeho zivote mela, ale samozrejme jsem cetla jen ty cvicici pasaze, ktere mi ale doma samotne nesly cvicit, jen lezet je pekelne tezke!
:-D. Možná by nebylo od věci zjistit, odkud to vzal ten Feldenkreis:-D.
ten to vzal z jogy, je to podtyp jogy, ktery se jmenuje nidra :)
jojo a to mi právě vrtá hlavou, protože mi není známo že by se maminka někdy zajímala o jógu![]()
viktorka_od splavu Prosím tě, když už tě vidím, jak nosíváš ty zlaťáky, jsou to tyhle? Díky. :-)
whiskas
jsou. ale v hodnocení zmiňované posunutí velikosti nepozoruju, mám svou běžnou a jsou akorát
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025