Ounz díky
andulka01 už právě ve slevě...
andulka01 ve slevě, dělej!
Potrefenáhusa Prosím poslala bys mi odkaz? Já je nějak nevidim!!!
Potrefenáhusa Už dobrý, našla, právě zaplatila :-) Ani jsem si to nestihla víc rozmyslet!!! Já je totiž nepotřebuju :-)
Potrefenáhusa TAK VÁM PĚKNĚ DĚKUJU ![]()
![]()
andulka01 ja taky pekne dekuju, zrovna jsem objednala ![]()
andulka01tos udelala fakt fobre, ta barva ti skvele sedne ![]()
Lama_z_Lana Díky :-) cítím se v ní dobře, ale na vyvenčení to stejně bude chtít odvahu, jsou supervýrazné.
andulka01 vypadalas v nich super!
andulka01hlavu hore a ponesou se samy ![]()
andulka01 To je super, že sis je koupila :-). Vezmeš si je, až půjdeme na Náplavku.
Já si koupila dneska v COS tuhle košili a je teda fakt krásná, to nařasení kolem krku působí hezky žensky :-).

nellielovett díky, ty tenisky sou fakt pěkný, ty by se mi i hodily :)
nellielovett super tenisky
Ounz pokud máš 38, tak jsou teď ve slevě na footshopu.![]()
nellielovett bohuźel :) ale děkuju
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.