nellielovett mne sa zas paci tielko :)
Co jste si dnes koupili/y?
nellielovett Ja mam 38, ale neumela bych to nakombinovat. Jsou moc pekny ale!
Buh s vama at se mi to nezalibi a nevlitnu v tom aj do Prahy!

Lehky kalhoty na leto. Ta barva je genialni, protoze v ni krasne vynikne opaleni nartu![]()

Jako taky myslim, ze k.tvymu satniku pujdou perfektne, I teoreticky vim, co bych k tomu vzala ja, ale prakticky by to vypadalo u me, ze jsem se napul prevlikla z hodiny aerobiku;-)
razorblade Co to je za barvu? Na slunku vidim cernou;-)
Karja neco mezi zelenou a khaki, takova jasnejsi a vyraznejsi khaki, rekla bych :D ja se opaluju trochu do zluta a hezky mi to s tou barvou ladi
razorblade řekla bych, že je to olivová - miluju tuhle barvu... kde jsi nakupovala?
RoSa v HM, maji je za 349 a v ruznejch barvach a vzorech. Jsou ze super tenky viskozy, takze i prijemny na celodenni sezeni v aute :D
razorblade No to mam moc rada tuhle barvu, to se ti nedivim, zes je brala!
ta barva je super ...
Magráta ja nevim, jak to sijou! tyhle zeleny mi ve 44 sedly uplne krasne (mam je celkove uz od pasu pekne volny a splyvavy, s cimz mivam u nekterejch strihu problemy), ale kdyz jsem si ty samy kalhoty v ty samy velikosti zkousela v bile variante s prouzkem, tak jsem si pripadala, ze si zkousim uplne jiny kalhoty, protoze byly tesny pres stehna a odstavaly mi kapsy
Kdyz si predstavim, ze bych si dalsi barvu koupila na blind bez zkouseni (coz obvykle delam u uz vyzkousenejch tricek), byla bych doma dost prekvapena...
razorblade hezky, jak jsou vysoky v pase?
nellielovett super nakup
0zero7 mam je k pupku. pri mensim zadku se daj urcite vytahnout i vejs :D
Jídlo a knihu :)

Ounz to je vzdycky dobrej nakup![]()
nolita jojo :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025