Sweet Potato No tak kdyby ses zeptala, čím vyčistit kočičí tlápoty ze zdi, tak by ti jí určitě nabídli ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Ja bych taky moc chtela nanohoubicku, ale vubec nevim, co bych s ni mela cistit, kdyz nemam ani kocku ani dite! A na ten bordel, co mam v koupelne uz nebude stacit ani Savo, natoz kouzelna houbicka :D
razorblade Máme teď tři koťata nalezence u chaty. Když si jedno vezmeš, seženu ti nanohoubičku.
viktorka_od splavu mam snad jiny boty, mne v nich vedro ve vedru nebylo vubec
viktorka_od splavu budou jine tenisky
![]()
Okamžitě tě hlásím do Chrámu i tvrze, posílám úderku grammar nazis a za trest stokrát, ne, dvěstěkrát napíšeš "Užívají se léčiva, léčiva, LÉČIVA"!
Doufala jsem, že tuhle potvornost tady nikdy v životě neuvidím ![]()
viktorka_od splavu ty červené nebrat!
Candance Super nakup! Ty Pumy jsem mela na ven i do fitka a oboje cajk, akorat nejsou na drepy apod, moc vysoka podrazka. Z te treti fotky mas leginy nebo boty? Ady hezky taktez.
permici na hot jogu vcera
Samantha eeee... ja mam kocky rada, ale souziti s nima bych nezvladla. Ale diky za nabidku :)
razorblade Určitě se podceňuješ, s kočkou to jde samo!
moonlight kdyz ja mam na kocku alergii projevujici se vyrazkou. a taky bych asi psychicky nezvladla, ze by mi vsude lezla, do postele a tak. v garsonce bych ji nemohla vyhradit nejakou mistnost. a taky jsem dost nadsenej pestitel pokojovych rostlin, coz se taky s kockou moc neslucuje (teda asi krome domova Potrefenáhusa u ktery vzdycky Goliasek mezi domaci zeleni tak hezky pozuje:D)
razorblade goliase to moc nezajímá, už je i velkej a kytky jsou pod úroveň, akorát šefleru jsem musela vyhodit, úplně brutálně mu teklo z oci, jsou v tom nějaký silice
alergie je blba, tam teda zalezi, jak mas silnou, ale i tak bych se případně poohlizela po necem jiným
jinak já jsem kočku nikdy nechtěla, nikdy neměla......a pak mi k totálnímu zotročení stačily asi tak.......2 vteřiny???![]()
razorblade Tak alergie je jasná. Oskara taky moc nemusím v posteli, ale můžu ho z ložnice vyhodit, to jo. S tím ničením to není tak hrozný, i když kytky by to asi nějaký odnesly. Ale to já ti samo nenutím, to asi víš, co děláš. Já mám třeba hodně ráda psy, asi víc než kočky, ale nepořídím si ho, protože by byl chudák a mě by to omezovalo.
V HM - jsem netušila, že mají i něco jinýho než hadry.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje