martek01 ha! druhá věc z cos, co se mi líbí ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Vstupenku na lednovy koncert Sabaton v Praze. Poprve na sezeni! Tak snad nezbouram tribunu![]()

ty zelene asi vratim, jsou mi asi velke. Tu bile pumy jeste neprisly, tak uvidim. Tu cerne jsou mi tesne na nartu.
Jinak v posledni dobe mam problem, ze se mi v teniskach znaci palec. Pritom mi jsou na delku dobre, takze asi tluste palce na noze? jak se to hubne?
Candance palce na noze mi zvyraznuji ponozkove tenisky, ja to neresim.
Candance tlustej palec![]()
je to strihem te boty a mne se to teda hodne nelibi, nehubnu ale koupim si jiny:-)
Lamicka mne je zvyraznuji i ty zelene a to nejsou ponozkove
viktorka_od splavu ja vetsinou taky, ale v posledni dobe nemuzu zadne najit. Bud se mi nelibi, nebo tam je palec. Muj otec by rekl, ze si mam ostrihat nehty na nohou.
Jinak tenisky obhlizim dal, protoze ja ( nutne) potrebuju nove na cviceni...Ne ty, co jsem koupila.
hm tak dorazily o cislo vetsi ponozkovky. jsou takovy volny a leze palec![]()

Brioso
tak užívej!
Potrefenáhusa Kdes prosím koupila ty houbičky? Zatím teda ne na kočičí tlapky, ale chci "vygumovat" pár otisků od kola z chodby v baráku. Ono to jde normální gumou na tužky, ale ta nanohouba bude asi lepší, počítám.
viktorka_od splavu to jsou ty same, cos mela a dneska jsem si koupila ja? tak kupodivu z tech mi palec neleze.
viktorka_od splavu tenisky neposudim ale musim ti napisat ze ked sa nefotis do co som dnes mala tak na ostatnych momentkach vyzeras uzasne a uplne inak
andulka01 Rossmann
viktorka_od splavu ja v nich obesla rychlou chuzi kus Prahy a kdyz jsem se do nich soukala, tak jsem se trochu bala, ze mne budou tlacit, ale behem cesty trochu povolily. Palec mi leze, ale v tmavych to neni tolik videt. Nebude se ti tahle barva spatne kombinovat?
a jak pise Janulik03 vypadas jeste lip
.
Sweet Potato Díky, dnes koupím.
Sweet Potato mně v rossmanovi řekli, že nic takového nemají (s výrazem "ses asi pomátla, ne? ") :(
Sweet Potato já ti věřím! ještě jsem říkala, ve žlutém obalu...no ale houby houbičky :)
Magráta Tam jsem zas neuspěla já. Ale přiznávám, že v obou ibchodech jsem měla zábrany se na ten zátrak ptát, pozze jsem pátrala v regálech.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje