Šaty

Šaty

paktofonika ty jsou krásné![]()
paktofonika bozi!
paktofonika krasny
Fakirka Sú, prešla som dnes kvôli nim pol mesta, pretože sú už takmer vypredané (v obchode aj eshope) a musela som ich mať samozrejme hneď :D
paktofonika sú nádherné, hneď by som si ich kúpila aj ja.
paktofonika krásne sú
paktofonika ty ti budou sluset:)
paktofonika tak už je líp, viď. Šaty pěkný
paktofonika ty jsou presne pro tebe :-)
brrr konec byl boží. D. L. nerada. V homelandu jsem byla ráda ze dopadl tak jak dopadl![]()
brrr mne se ten konec desne libil...jak ma clovek celou dobu hruzu, protoze si mysli ze vi, jak to dopadne. A pak jen kouka:)
711990 jj presne ale muz nevedel a nechapal.
Candance je lepsi to vedet predem, to rozhodne! Ja bych teda taky nebyla v obraze, ale sambo me poucil, protoze mel strach ze bych ten pribeh mohla nejak spatne snaset, kdyz za mesic rodim:D
paktofonika Ty jsou super, odkud je máš?
Ďakujem :) nečakala som, že budú mať taký úspech.
999 je to Zara, príjemný materiál, slušná cena. Už sa teším na jeseň :)
Tak Betty Už je. Fakt som potrebovala nejaké nové oblečenie zlepšenie nálady, kvetín už mám dosť :D
paktofonika krasne saty, tesim se na fotky outfitu ;)
paktofonika Díky :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.