Priprava na podzim. Vzala jsem pro jistotu parku i boty. A pak uz si asi nikdy nic nekoupim:D a kde jste vsechny koupily tu khaki sukni? V Parizsky ji nemeli:(

Priprava na podzim. Vzala jsem pro jistotu parku i boty. A pak uz si asi nikdy nic nekoupim:D a kde jste vsechny koupily tu khaki sukni? V Parizsky ji nemeli:(

711990 parka je super, ta by se mi hodila ![]()
711990 V Parížskej ešte v utorok bola, plný stojan. Hore, po ceste do kabíniek po ľavej strane pri okne. :D
Parka pekná, ja Dumem či kúpiť ten kabát, ktorý som tu pre pár dňami pohanila.
711990 Super :-).
711990 paktofonika Já tam byla ve středu a ve všech velikostech ji měli dole, naproti kabince :-),
Aj si niečo zaujímavé objavila? To čo som chcela skúsiť nemali, skúsila som znovu ten hlučný kabát a je dobrý no... Nutne si potrebujem kúpiť niečo pekné a akosi nikde nič.
paktofonika Líbily se mi nové černé zavinovací šaty s mašlí na boku, ale na mně blbý. Ale vzpomnela jsem si na tebe, možná by ti slušely :-).
To vypadá, že se tu kromě COS snad ani nic jiného nenakupuje.
Zkusila jsem pár věcí uplně odjinud, uvidím, co zůstane a co pojede zpátky.

999 paktofonika tak dneska ani kousek, nikde:D a potvrzuju, ze ty zavinovaci saty s masli by mohly bejt pro paktofonika super! A co je hlucny kabat?:D
nellielovett hele jedine doporucuju:D ale je dost velka, mam XS a zapla jsem ji v pohode i ted:)
nellielovett parka je uplne obri, zkousela jsem xs a byla jsem v ni uplne utopena. A to mam 168 cm a vel. 38
Vyhrabala jsem jednu zkusebni pro predstavu. Je to xs. Ale je vyborna, to zas jo.
Edit: foto smazáno
bram ale fakt obří, taky jsem ji zkoušela, ale to se nedalo...
bram Škoda, vyzerá dobre. Toto nezachráni ani veľ. 32 :(
bram Ta je pekna, proc z toho delaji takovy stan. Vazne skoda.
bram šiš já tu parku chci! Ta je boží..
paktofonika hlucnej kabat je super! :) delku satu neposoudim, ale prave mi prislo ze tahle varianta je lepsi nez ta jarni, jak nemaji nabirane rukavy...
bramony to delaji i ty rukavy hodne, clovek v tom pak vypada jak z chudobince
Parku jsem zkoušela,je to bohužel fakt stan-což moje bunda je taky,ale na předních dílech jsou tunýlky a trošku se to stažením šnůrek upraví a vypadá to dobre-vzadu ten stan zustane...
ovsem ten “hlučnej “kabát mi přišel fakt,ale fakt moc tvrdej..ovšem ten střih naprosto suprovej![]()
Lyžování na Civettě, relax v Budapešti a procházky po Barceloně. Únor, březen, duben jak malovaný.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.