paktofonika taky je mam. Moc mi nejdou, nejsem na ne typ. Objednala jsem si je spis jen abych si potvrdila, ze tudy ne, ale nedokazala jsem je vratit. maji tak pekny matros, zejmena na zaru i na tu cenu. tak jsem je dala ke svadlene, at mi odpare rukavy a uvidim, kdyztak na doma...
Co jste si dnes koupili/y?
711990 Já si taky pořád říkala, že tam jako půjde ještě jedna parta nebo co? Líbil se mi ten konec.
mitford sister a ako sedia velkosti? XL ešte je na e-shope, ale bojím sa, že by mi boli veľké.
milacka nahoře jsou docela úzké, mám dost prsa, ale úzký záda relativně, a L mi je tak tak. Ale na hubenou osobu xl asi moc velký
milacka zkoušela jsem M, bylo akorát. Jsou super, ale já se nepřenesla přes ty rukávy, ty mi nejdou. ![]()
milacka Akú veľkosť nosíš bežne? Ja mám teda veľkosť XS a sú trochu menšie než bežná XS v Zare.
mitford sister Keď je Zara schopná vyrobiť šaty v tej cene a z tak dobrého materiálu, tak je škoda, že toho v obchodoch nemajú viac. 90% oblečenia v Zare sú fakt zvláštnosti z nepríjemných materiálov.
paktofonika so mnou je to ťažké, som vysoká a chudá, L ale nosím bežne, meriam 180 cm a mám 68 kg. mitford sister ja mám menšie prsia aj úzke ramená, takže hore by boli asi dobré,Kora podobné rukávy som mala, mne vyhovujú, opticky ma to hore rozšíri.
Asi to risknem a vyskúšam tie XL, v najhoršom prípade vrátim.
milacka Za skúšku nič nedáš. Dúfam, že ti budú , sú fakt super. Ja si kúpim jedny ešte do zásoby. :)
Co to má ta Zara za produktovky? Z toho se fakt hodně pozná ![]()
Ta je ještě dobrá, někdy je jako první fotka obličeje.
Kokoska možná je to i s křeslem ![]()
milacka přišla jim nová barva těch šatů - taková písková. byly i bílé, když jsem kupovala ty svoje
mitford sister dala bys prosím odkaz na tysaty? Nějak mi ZARA nejde otevřít, diky moc
paktofonika Krásný, ty ti budou fakt moc slušet.

Kabelku. Obdivovala jsem ji v metru a pak na ni nahodou narazila na answear. V realu je ta khaki hezci.Popruh mozna vymenim, uvidim az prijde.
Lamicka peky tvar, maji i v jinych barvach?
baltik nemaji, jen tu khaki
Lamicka Hezka, fakt pekna.
Lamickamoc hezka, popruh rozhodne nemenit. :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje