Hezká. Odkud?
Co jste si dnes koupili/y?
eobuv, mně naprosto neznámá zn. Creole - do ruky se mi dostane až příští týden v ČR, takže není vyloučeno, že ji nakonec vrátím, ale doufám, že na vracení nedojde
zamýšlela jsem na plesovou sezónu... jenže jsou strašlivě úzký, takže budu vracet:-(( já ty svoje snad nikdy nenajdu...

Kabelka vypadá na fotce dobře.
Boty super a vypadají i pohodlně.
Nezkoušela jsi řadu Pro fiber od Kerastas? Já měla v létě úplně suché vlasy (moře + melíry) a pomohlo to. Měla jsem zelenou řadu. Stačilo trochu zastřihnout konečky a zbytek jsem zvládla péčí.
Díky za upozornění, tuto řadu jsem nezkoušela. Naposledy jsem měla ze zelené řady Bain de force architecte a masku Age (ta už se tuším nevyrábí). Na tu řadu Fiber teď koukám a asi je nuté koupit nejen šampon a masku, ale i tu kůru, která se dává před mytím, že?
Ještě jsem měla v plánu, jako záchranu, masku All Soft od Redkenu. Jo a kdysi jsem měla oblíbenou řadu od Goldwell Inner Effect - přestali ji dělat a místo ní je řada Kerasilk (inovovaná a na různé typy vlasů).
Možná dobře, že jsou úzké, mně osobně se moc nelíbí tvar přední části boty a ani ten pásek kolem kotníku.
já je předtím viděla naživo v obchodě, ale bohužel neměla čas a náladu zkoušet, ve skutečnosti nevypadají zle a být akorát, tak by byly velmi pohodlný na celou noc na nohách, což fakt postrádám, po takových botách toužím už leta:-) a ten pásek tam v tom případě prostě být musí, na noze by to nedrželo. no nic, tak zas příště:-/
Chápu ... a věřím, že to naštve, když je plesová sezóna za dveřmi a správné boty nikde. Držím palce, ty pravé se určitě objeví.
Měla jsem jen šampon a masku. Masku jsem si měla dávat jednou týdně 5 minut, ostatní mytí (myji denně/obden) jen na minutu do konečků.
bohužel mám divnou patu, vůbec žádný boty s páskem za patou mi nedrží na noze. byť bych si ten pásek utáhla tak, že mi noha začne modrat:-)
Díky, takže se bez toho pre-wash kondic. obejdu, když to funguje i bez něj. Takže návrat, nikoli k přírodě, ale zpět k chemii. Na ty blond vlasy si s přírodními produkty asi fakt nevystačím. A drogerkové produkty už raději nikdy zkoušet nebudu.
A klasické lodičky? Asi blbost, co?
není to blbost, akorát ty mám a ta noc v nich je prostě utrpení. ale možná to tak musí být...
To je fakt, že málokteré lodičky jsou opravdu pohodlné, aby se v nich dalo vydržet celý večer.
Prosím, na WoolOvers - jak tam jsou velikosti, odpovídají? Je mi sice pořád všude horko, ale v té bavlně s hedvábím bych si asi něco dokázala vybrat...
Odpovídá, ale je potřeba se řídit řádkem Dress Size (United Kingdom). Třeba já mám konfekční velikost pro vrchní části oblečení 42 (u upnutějších triček a tílek zvládám občas i 40), což oni mají označeno jako Germany. Ale v anglickém číslování mám 12. Takže na poprvé jsem si mylně objednala od tohohle cardiganu L a musela si ho pak vyměnit za M.
A u těch vlněných unisexových jsem musela brát dokonce S, což se ovšem té řady bavlny s hedvábím naštěstí netýká.
jeste je dobre se divat na komentare, jak sedela objednana velikost, nektere kousky maji vetsi
Ťuťu ňuňu. Koupila jsem dceri plavky. Je neuveritelne, jak blbe se shaneji plavky v prosinci, nota bene ve velikosti 86. Na leto ji snad koupim neco mene... jahudkoveho... ehm.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články