Ty jsou krasne. Ja je v zime kupuji ve vyprodeji v Tescu
Co jste si dnes koupili/y?
Víkend do Krakova. Sa teším.
To je parádny nákup. Krakow je super mesto. Hneď by som šla.
Sakra já bych chtěla mamce objednat svetr z woolovers a nejsem si jistá velikostí, já se picnu..mučivé útrapy
Víkend do Krakova. Sa teším.
Skvělé, užijte si výlet! Krakov je nádherný, hned bych se tam vrátila. Doporučuju jít se podívat na radniční věž, kde ale bude teď asi pořádná zima... Kdybyste se tamn náhodou chystala, vstupenky bývají vyprodané na pár hodin dopředu (musí se kupovat na určitý čas). Jo a moc se mi líbilo v Zarowka café.
Šampon Volumetry + sprej na objem používám taky, ale musím ho střídat s nějakým jiným, jinak mi po čase dost vysušuje vlasy. Takže momentálně mám na střídání od Kiehls hydratační s olivovým olejem + kondicionér. Po umytí to ještě vždycky projedu rukama s rozetřeným Mythic Oil. Ale ty Volumetry přípravky fungují dobře, objem to opravdu dělá. Sice nemám 2 cm, ale normální poměrně krátký sestřih, žádné mikádo.
Prisel mi svetr od Banany, je super, tenoucky, moc prijemny, 75% hedvabi, 20% bavlna, 5% kasmir. Moc fajn. By se mi libilo ho nosit jak borec na fotce. Jeste jsem ho teda nemela, prisel vcera :)
Sakra já bych chtěla mamce objednat svetr z woolovers a nejsem si jistá velikostí, já se picnu..mučivé útrapy
Není to úplně jednoduché. Sobě jsem vždy objednávala S a klaplo to, včetně modelu unisex (ten svetr je větší, ale u daného typu roláku mi to nevadí a alespoň mám dost dlouhé rukávy). Ovšem mamince jsem objednávala minulý rok cardigan z hrubé vlny, vzala jsem L a dost v něm plave, vlastně ho nosí jen doma na zahřátí
. Ona nosí UK velikost 14, ale tenkrát v popisu bylo, že je svetr úzký, tak jsme vzala L a bývalo by stačilo M. Asi jsem Vám moc nepomohla.
Super svetr a celý outfit, ten bych brala v dámské verzi.
Ale jo, děkuju. Nakonec jsem se rozhodla, že to objednam až po vánocích, stejně bych to už nestihla a o svátcích aspoň nenápadně změřím její svetr..taky se spíš přikláním k emku..
Na tančení jsou nejlepší taneční boty. My chodíme s manželem tančit hodně, takže už nic jiného nenosím. Jenom v mém případě je to pak méně o parádě, protože mám tělové saténové univerzální, jediný vzor, ve kterém vydržím. Ale dají se koupit i velmi pěkné. V Praze jsou minimálně 2 dobré specializované obchody.
já právě zas taková tanečnice nejsem, spíš to teda vůbec neumím, vyloženě ty taneční se mi většina nelíbí a hlavně bych si v nich připadala trapně, protože su dřevo:-(
Nemusí to na nich být vidět na první pohled. Prostě saténové střevíčky, černé, stříbrné ... ale jsou pohodlné, člověk po půlnoci nepláče.
Pěkný, celý!
Len obom vám dakujem , teším sa a som zvedavá. Dúfam, že počasie nám bude prieť.
Listek na festival, kde bude jako hlavni interpret ma oblibena kapela, kterou uz dlouho chci videt na zivo. Takze se tesim na cerven!![]()
Hezký nákup, to vždy potěší.
Držím palce aby Vám počasie vyšlo. Víkend je na Krakow málo, ale určite sa budete chcieť vrátiť.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články