siouxsie a whiskas a přijde mi, že je lehce volnější střih teda
Co jste si dnes koupili/y?
Díky. Dostanu se tam až v týdnu, tak jsem zvědavá, jestli tam ještě bude.
moc díky! M&S mám kousek od domu, tak tuším, že bych aspoň s tím zeleným jako dárek mohla odejít...
Kvůli barvě jsem si málem koupila tyto šaty :-D 
Tmavě zelenou miliuju, leč málokdy potkávám v obchodech. Odkud je prosím ten váš svetr?
souhlas.Ja letos chtela takovy rolak a nepotkala.:-/tak mam zato dva sedive.:-D
Vyrazila jsem dnes se skoro-tchýní do second handu a překvapivě jsem ulovila krásnou, tmavě šedou vlněnou pouzdrovou sukni, jedny svetro-šaty s velkým rolákem, které by mě běžně v obchodě ani nenapadlo zkoušet, 2 trička a hedvábný šátek, který ale asi nabídnu mamince. Dohromady vše za 350 Kč.
Sukni a šátek už jsem i vyprala v ruce, tak doufám, že to přežijí. Zbytek čeká na pračku. Fotky bohužel nemám.
Jo, a v týdnu ještě boty od Bati. Jsou krásné, ale nesedí mi, takže budu vracet.
Ty jsou ale hezký! A svetr bude jistě, akorát nevím, jestli i Vaše velikost..tak uvidíte
Tak přeju úspěšný nákup :)
Včera černé šněrovací italské lakovky na gumové podrážce. Trochu extravagantní. Jinak jsem šedivá myš, ale co týká obuvi, nejdu moc s davem.
...tak ty by se mi určitě líbily.!
...tak ty by se mi určitě líbily.!
Mně taky!
myslím, že ano![]()
ja dnes saty v lindexu. narozdil od modelky mi rukavy neplandaji, ale obepinaji mi ruce, coz, doufam si tvrdit, vypada jeste lip:)

Ty jsou teda parádní!
šaty cos a boty z vagabond. A ještě černé slim kalhoty a tmavě modré džíny - taky slim střih.

Dobry saty! Mam tez ![]()
Kde jste prosím koupila černé slimky, předpokládám, že si kupujete kvalitní, aby se mi z nich brzy nestaly vybledlé slimky.
Bryle a dziny ralph lauren - zazrak, prvni dziny, co jsem vyzkousela a sedly mi, takze jsem nevahala.
ja vím :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články