Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 18:42
Reakce na whiskas:

Hele, ja souhlasim v podstate. On vyzkum neco stoji taky ze... Ne kazda znacka ma vlastni, treba Chanel kupuje co je aktualne na trhu, taky proto jsem pro ne nikdy nepracovala.

Krem na oblicej jsi zkousela? Ja s vecma na vlasy moc neexperimentuju, presla jsem od Redken a Kerastase zpet k John Frieda a ted jak prestali delat muj oblibeny hydratacni sampon tak jsem koupila jeden Organix a zatim dobry. Hlavne mam pocit, ze cim min toho naplacam tim lip, takze davam jen sampon a kondis nebo masku a pak jen olej do mokrych a super. Kdyz se chci rozmazlit kupuju Avedu, sampon na odstraneni nanosu z vlasu a kuru plus leave in, maj super veci

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 18:47
Reakce na 0zero7:

A jakou máš aktuálně masku? Je mi jasné, že základ je nebarvit, nefénovat ... Jenže co s tím nadělám? Jak přesta barvit? A fénovat taky musím, zvlště teď v zimě a navíc, když nechám vlasy jen uschnout, vypadají ještě příšerněji. Cca před 6 týdny jsem byla na zastřižení /a na tom ztmavení/ a na zastřižení bych mohla znovu, protože je to opět děs, jenže to bych byla za chvíli na ježka. :-(

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 18:59
Reakce na 0zero7:

Ja mám séra Hylamide, žlté a ružové, od The Ordinary mám sérum Buffet a Niacinamide 10%(to som ešte nepoužívala), teraz som sa pozerala a skúsim asi niečo na ruky od Hand chemistry. A grow gorgeous už zvažujem dlho. Žlté sérum mám veľmi rada. Dáva dobrý glow pleti. Vyskúšala by som aj viac ale dostupnosť no

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 19:02
Reakce na whiskas:

Ja som veci od Deciem zohnala na Lookfantastic. Majú Hylamide, Niod, Grow Gorgeous Hand Chemistry, treba popozerať. The Ordinary som dostala od kamarádky. 

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 19:08
Reakce na paktofonika:

Děkuji. :-)

Offline viktorka_od splavu
49306 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 19:16
Reakce na whiskas:

jeste musim doplnit k tem vzorkum aterna - ty bambusovy treti den po umyti naprosta katastrofa. normalne vlasy treti den rano umyvam, obcas nestiham tak uz to nevypada idealne, tohle ale bylo jedine na cepici:-(

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 19:40

To mě mrzí. Já tedy myji vlasy maximálně každý druhý den, spíše denně, protože ráno vypadají vždy příšerně a musím je přefoukat, tak je rovnou umyju. Z Alerny mi nejvíce sedla řada Caviar RepairX, ale ta je na hodně zničené vlasy a je spíše proteinová, nikoli hydratační, taže je mi teď na nic a po použití mám vlasy jako seno. 

Už mi ty mé vlasy fakt lezou na nervy. Tolik času, peněz a výsledek? Raději nekomentuju. 

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 19:46
Reakce na paktofonika:

Ja mám séra Hylamide, žlté a ružové, od The Ordinary mám sérum Buffet a Niacinamide 10%(to som ešte nepoužívala), teraz som sa pozerala a skúsim asi niečo na ruky od Hand chemistry. A grow gorgeous už zvažujem dlho. Žlté sérum mám veľmi rada. Dáva dobrý glow pleti. Vyskúšala by som aj viac ale dostupnosť no

No to jo, ja jsem jim psala email, ze mi nedoslo optvrzeni a volala mi dneska rano prijemna slecna, ze prijde jakmile to bude poslany, ze toho maj moc a desne se omlouvala.

Jak se vam zda ten buffet? Na ten se tesim, Niamicine nemeli, tak priste. Na Hylamide mrknu, jeste se mi libi ten copper peptide od Niod, ale s tim jeste pockam, az co prijde a jaky to bude.

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 19:51
Reakce na whiskas:

Ten Cannabis šapón jsem měla, a byla to docela hrůza... Teď jsem si koupila nějakej L Oreal Volumetry, doporučil mi to kadeřník že nejen pro objem, ale hlavně hydrataci - chtěla jsem hlavně něco na denní mytí. A zatím to vypadá dobře, je příjemnej, vlasy hladký, lesklý a jakože zdravější. A moc hezky voní. 

Ovšem mám "účes" 2cm, tak nevím jak bude fungovat na delší 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 20:36
Reakce na 0zero7:

Bufet som ešte nepoužila. Chcem počkať až mi skončí ren sérum. Rozmýšľam ci to nasadiť rovno aj s tým Niacinamide. Na stránke majú super tabuľku co kedy nakladať a s čím by sa to kombinovať nemalo. Hylamide je fajn, ten žltý dávam tak 3 krát týždenne.  Už mám druhý  kus a kúpim znovu. Možno sa hecnem a kúpim Grow gorgeous na vlasy. Určite daj vedieť ake dojmy máš .  A celkovo mi je značka sympatická, všetko na stránke dohladas je to fajn. 

Offline Ounz
20528 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 20:43

Nekoupila ale dost se tím ńpadem zaobírám. Máte někdo zkušenost s materiálrm a střihem?

líbí sem něco pro mě a něco pro mamku...a oak se mi tam líbí i jiný, těžko vybírám..

Offline Ounz
20528 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 20:45

Úplně nejvíctenhle..

Online Sweet Potato
40286 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 20:48
Reakce na Ounz:

Ten poslední. Okamžitě a střelhbitě. Odkud je?

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 20:55
Reakce na 999:

Miss Selfridge (ZOOT) ;)

Offline Ounz
20528 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 21:06
Reakce na Sweet Potato:

Z woolovers

Offline 999
19810 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 21:08
Reakce na Lama_z_Lana:

Díky :-). A už ho máš doma, nebo je na cestě? Zajímalo by mě, jestli je to i na větší prsa... Mám velikost 65F, tak jestl bych to měla kam dát :-). 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 21:17
Reakce na 999:

Už mám doma. Já mám velkost 36. Přes prsa mi tam přijde prostoru dost, ale já mám teda 75D.

Online continuity
43029 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 21:33
Reakce na Ounz:

wow! woolovers se nejak vyspravili. mam od nich par veci, ale pak mi to dlouho prislo vsechno na jedno brdo, propinaci svetriky, ale toto je jina.

Offline 999
19810 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 21:40
Reakce na Lama_z_Lana:

Tak to asi půjde, to není takový rozdíl... Díky

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 22:36

slevnili mi dneska moje bezovy kozeny boty v cerne, tak jsem hned zakoupila.