Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 00:55
Reakce na ionicera:

A co jsem koupila- dceři pod stromeček takovou tu picí lahev s uhlíkovým filtrem a nevím, jestli jsem nekoupila nějakou blbost. 

Ta je dobra, mela jsem dvakrat a pohoa, myslite asi Bobble, ze?

& Lilly_Ku ja behala cca 20-25 km tydne, ted si muzu tak max nakaslat, protoze me u toho boli tibialni hrany (jmenuje se to syndrom tibialni hrany, aj shin splints, pidi prasklinky kosti atd, otrava!!) a fitko je super nahrada, mam pocit i ze si vic maknu.

Online dzizisketa
8952 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 08:46

Letos mám pocit, že svým blízkým opravdu hodně a pořád něco kupuju, nejen na Vánoce, ale teď je to vážně masakr. Tak jsem si teda taky nadělila nový obleček na cvičení. Teď jen abych všechno stačila včas vyzvednout, budu si muset napsat rozvrh asi :D

Offline Lilly_Ku
4527 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 08:53
Reakce na 0zero7:

Tak to zas jo, v nedeli jsem si na takovym brutalnim kardio/posilovacim kurzu makla tak, ze jsem ryla drzkou v zemi :D

Ale zas super, pak do sauny a vylezla jsem jak novej clovek.

Je fakt ze dobrej trener hodne nakopne a clovek se pak premuze k vetsim vykonum. ve ctvrtek mam individualni trenink, trochu se bojim :)))

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 13:41

ja dnes v sekaci tenhle cardigan puvodne z manga s kozenkovymi rukavy. jen nevim, jestli to muze do pracky?

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 13:47
Reakce na razorblade:

tam neni cedulka?Ja mam bavlneno kozenkove "leginy"a ty do pracky davam.Kozence se nic nestalo.Ale tezko rict.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 13:50
Reakce na Zarinya:

bohuzel udrzbova cedulka byla ustrizena:/

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 13:53
Reakce na razorblade:

jj ja prehlidla ten sekac.Tam holt to dal nekdo jako ja co ma averzi na cedulky a vsechno striha.:-DA pak zapomene co tam bylo napsano.:-D

Offline Janulik03
20240 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 14:38

Kupila sim si boty. Proste mi počas nákupov uletel podpätok, ak som bola prinútená. Ale vystihla som happy hour a tak ma to ano moc nebolelo. Ako sa len jeden človek dokáže obetovať pri kúpe darčekov pre najbliťších. :D

https://www.eobuv.cz/polokozacky-tommy-hilfiger-holly-9c-fw56821514-midnight-coffeebean-403.html

Online Sweet Potato
40286 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 14:43
Reakce na Janulik03:

Moc pěkná oběť.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 14:45
Reakce na razorblade:

Já mám kardigan s koženkovýma rukávama ze Zary a ten teda normálně peru. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 15:28
Reakce na 0zero7:

Jedná sa o Deciem? Lebo podľa popisu by to sadlo. Mam od nich par veci a zatiaľ som so všetkým spokojná. Značka resp. značky začínajú byť stále populárnejšie podľa mňa. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 15:43
Reakce na razorblade:

Já mám celo-koženkovou sukni a peru ji normálně v pračce a nic se jí nestalo ;)

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 15:45

tak fajn, zkusim to dat do pracky. je to fakt moje prvni kozenkova vec:) dik, zeny:)

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 15:45

Něco ke stromečku. Miluju lodičkový výstřih. A je to černý.

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 17:47
Reakce na paktofonika:

Jedná sa o Deciem? Lebo podľa popisu by to sadlo. Mam od nich par veci a zatiaľ som so všetkým spokojná. Značka resp. značky začínajú byť stále populárnejšie podľa mňa. 

no hej :)

Co od nich mate? Ja jsem objednala nejaky veci od The Ordinary a pockam az to prijde. Libi se mi jeste NIOD a nejaky dalsi veci.

Offline 999
19810 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 18:01
Reakce na Lama_z_Lana:

Mooc hezký. Prosím, odkud to máš?

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 18:30
Reakce na paktofonika:

0zero7  Tedy vy mi dáváte :-D. Odkud jste prosím objednávala? Už jsem v rychlosti mrkla na web a vypadá dost zajímavě. A mají dokonce i vlasovou kosmetiku :-D (jo, jo, jsem šílená).

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 18:38
Reakce na 0zero7:

Ale jo, netvrdím, že vše levné je špatné a vše drahé úžasné, ale jistě chápeš, že mi občas prolétne poměr cena/výkon a někdy to nevychází, oběma směry.

Dnes mám absolutní vlasovou krizi, extrémní seno, které nelze rozčesat, natož upravit a při prohrábnití jsem nahmatala takové ty zamotané dredy. Hrůza. Nelenila jsem a vlezla do drogerie, abych tedy dala ještě šanci kosmetice Bione. Zakoupila jsem Cannabis regenerační šampon + kondicionér a přihodila ještě krém na obličej - na ten jsem fakt zvědavá. V pominutí mysli jsem zakoupila ještě masku Garnier (argan a něco) bez silikonů a parabenů, ovšem zjistila jsem, že obsahuje tekutý parafín. Po použití: šampon a kond. Bione nedělají nic zvláštního, vlasy stále suché. Ovšem pozitivní je, že tato řada, na rozdíl od té arganové, mi voní. Na část vlasů jsem naplácala masku Garnier a ta asi poletí rovnou. Toť můj dnešní dost neúspěšný nákup. 

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 18:38
Reakce na whiskas:

Objednaval jsem primo na jejich strankach, jsou s Toronta. Myslim, ze momentalne resi posilani do sveta. Kdyz mrknes na jejich fb nekde se na to nekdo ptal asi nedavno, tak bych zkusila, jestli uz jde objednat, tady je postovny nad 25 nakup zdarma

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 18:41
Reakce na 0zero7:

Díky, mrknu se. Ale objednání z Kanady bude asi dost palba.