Rozkošné pobaltské krémy na ruce jako minidárky pro kamarádky (no jo, jeden jsem vzala i sobě :) ) a čaje do práce.

Rozkošné pobaltské krémy na ruce jako minidárky pro kamarádky (no jo, jeden jsem vzala i sobě :) ) a čaje do práce.

tohle byla koupě dost na slepo, nějaký italský obchod v ul. 28. října, tuším, ale protože se asi stěhují, tak byli už opravdu hodně vykoupení...
dohledala jsem to, ten obchod se jmenuje harmont blaine
Povedený nákup. Na ty šaty jsem koukala na webu, ale představa, že mi budou opět dlouhé mě odradila od návštěvy obchodu.
ty kremy vypadaji zajimave. to se da sehnat i v nasich koncinach?
 pro panenku teda ![]()

díky... já mám naštěstí výhodu výšky, se kterou se dobře pracuje :-)
Jojo, já to normálně objednávala z e-shopu (konkrétně fyto-kosmetika.cz, páč mají skladem všechny tři a doručujou na Zásilkovnu, ale mají je i jinde), značka Natura Siberica. Ty řady se jmenujou Natura Siberica Loves Estonia, Loves Latvia a Loves Lithuania a mají i další věci, jako tělový mlíko, šampony, kondicionéry, ... všechno v těch božích obalech. :) Ale vůbec s tou značkou nemám zkušenosti, vyloženě jsem potřebovala nějakou drobnost do 150 Kč pro kamarádky a tohle se mi moc líbilo.
tak pak udelejte recenzi:) ja darky pro kamosky jeste ani nekoupila, protoze se furt nedokazeme shodnout na terminu predvanocniho setkani. na to, ze jsou vanoce za pet dnu... ![]()
Jo tak tomu rozumím, my s tím máme taky hroznej problém, je nás dohromady osm, z toho tři teď trvale v zahraničí a další dvě bydlící v úplně jiných městech, takže jsme rády, když se nás sleze aspoň půlka.
Ale letos to vypadá dokonce na nadpoloviční účast!
Děkuju. Od těch něco mám a spokojenost.
Demode na MP mi připomněla, že jsem zakoupila losy Perfektní dárek od tipsportu- a velké zklamání. Jedny vánoce už u nás proběhly, takže již jsou rozbalené a setřené. 2x 150 Kč! Takže skore- utraceno 1000 a vyhráno 300.
Ale sranda byla. Manžel prohlásil, kdybys jim tu tisícovku radši dala. Ale já byla přesvědčená o megavýhře.
počkať, Natura Siberica nie sú Rusi?
No jo, jsou. Ale mají teď z nějakého důvodu tři nové řady kosmetiky pojmenované podle pobaltských států. A opovažte se mně někdo zkazit radost z krémů politickejma spekulacema, jakkoli se to nabízí!! :D
Minulý rok som mala od nich Rakytníkový šampón na suché a normálne vlasy. A bol dobrý. Mal príjemnú vôňu, vlasy pekné lesklé, nezaťažoval. Ak ho stretnem asi ho kúpim. Dajte potom vedieť aké sú krémy na ruky. Dosť by ma to zaujímalo. stále hľadám niečo na svoje extrémne suché ruky.
Šaty jsou krásné! Zapinaji se vepredu nebo je to jen na oko? S moji vyskou se s nimi muzu rozloucit, ale mozna bych si nechala podobne usit.
už som ticho :-)
díky :-) ano, jsem rozepínací vpředu po celé délce. jsou z teplejšího materiálu, takže na zimu ideální. Na promo fotkách cos je ta modelka má i přes oblečení jako vrchní část a nevypadá to zle, možná vyzkouším i tento způsob nošení. jinak teda jsem zkoušela jen jako šaty a moc se mi líbí.
jsou krasny.Date v nich foto?
My včera jeden dostali od kamarádů. Myslela jsem, že v obálce je jen PF a on tam los. Přišlo mi to jako vtipný nápad. Tak se těším, až budeme večer celá rodina a pustíme se do stírání.
uvidím, nemám teď úplně nej světelné podmínky :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.